Life

Natalia Oreiro a devenit cetățean rus! Actrița l-a convins pe Vladimir Putin

Actrița și cântăreața Natalia Oreiro a devenit cetățean rus după ce Vladimir Putin i-a semnat, acum două săptămâni, ordinul prin care actrița primea pașaportul rusesc.
13.11.2021 | 20:22
Natalia Oreiro a devenit cetatean rus Actrita la convins pe Vladimir Putin
Natalia Oreiro si fiul ei au devenit cetateni rusi Foto: Instagram, fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Natalia Oreiro este una dintre marile admiratoare ale Rusiei, motiv pentru care, după ce a depus cererile necesare, a obținut și cetățenia rusă, Vladimir Putin semnându-i actul prin care actrița și fiul ei de nouă ani, Merlín Atahualpa Mollo, au dreptul să folosească pașapoartele rusești.

Natalia Oreiro este cetățean rus cu aprobarea lui Vladimir Putin

Pe 25 octombrie 2021, Natalia Oreiro și fiul ei, Merlín Atahualpa Mollo, au depus jurământul pentru a deveni cetățeni ruși, primind, totodată, din partea ambasadorului Rusiei în Argentina, și pașapoartele lor.

ADVERTISEMENT

Natalia Oreiro, actrița care făcea senzație în telenovele precum Înger Sălbatic, este o mai veche admiratoare a culturii rusești, iar drept dovadă stau toate postările de pe conturile ei de socializare, scrise în limba spaniolă și în rusă.

Acum însă, cu acordul lui Vladimir Putin, care a semnat decretul care îi oferă cetățenia actriței, Natalia Oreiro este posesoarea unui pașaport rusesc, ea având și cetățenia spaniolă și uruguayană.

ADVERTISEMENT

”Ca o punte de dragoste între Rio de la Plata și Rusia, așa mă simt astăzi. Emoționată și recunoscătoare pentru acest simbol al fraternității între două culturi cu multe în comun. Viața mi-a oferit această oportunitate unică și voi lucra pentru ca acest angajament să fie din ce în ce mai puternic.

Mulțumesc tuturor oamenilor care m-au însoțit pe acest drum și care fac parte din această călătorie frumoasă”, a anunțat Natalia Oreiro pe conturile sale de socializare, postând și câteva fotografii din momentul în care a depus jurământul și a primit pașaportul rusesc.

ADVERTISEMENT

Natalia Oreiro a provocat scandal în Rusia

Susținătoare declarată a drepturilor LGBT, Natalia Oreiro a provocat un scandal uriaș în Rusia în urmă cu câțiva ani, țară în care este interzisă promovarea ideilor comunității. Mai mult, actrița a fost la un pas să fie arestată după ce a purtat, în public, un tricou cu un imprimeu curcubeu, unul dintre simbolurile folosite de comunitatea LGBT.

Cu toate acestea, Natalia Oreiro a reușit să îl impresioneze pe Vladimir Putin cu iubirea ei față de Rusia, țară în care, printre altele, a lucrat la un documentar cu privire la relațiile dintre națiunea din Estul Europei și cea uruguayană, țara de baștină a actriței.

ADVERTISEMENT

Natalia Oreiro, actrița fenomen din Uruguay

Natalia Oreiro s-a născut acum 44 de ani în Montevideo, capitala Uruguayului și, după câțiva ani petrecuți în sudul Spaniei, alături de familia ei, s-a întors în America Latină. La 12 ani deja, actrița prima prima slujbă în domeniul showbiz-ului, iar până la 16 ani, remarcată pentru frumusețea ei, juca în zeci de reclame.

Consacrarea la nivel mondial ca actriță a venit după ce a jucat în telenovela Înger Sălbatic, Natalia Oreiro reușind, de altfel, să câștige mai multe premii internaționale pentru actorie și să fie inclusă de revista Esquire în topul celor mai frumoase femei din lume.

De asemenea, Natalia Oreiro a făcut senzație în lumea muzicii, fiind nominalizată chiar și la premiile Latin Grammy, albumele scoase de actriță fiind, toate, apreciate de criticii de profil.

ADVERTISEMENT