Sport

Naționala Columbiei s-a antrenat în baza lui Atletico Madrid. România se pregătește în cantonamentul lui Real Madrid

Naționala Columbiei abordează amicalul cu România neînvinsă de 20 de meciuri. Se anunță un meci interesant, pentru că și tricolorii noștrii sunt invincibili de 12 partide
24.03.2024 | 19:30
James Rodriguez și colegii săi din naționala Columbiei s-a antrenat cu zâmbetul pe buze în baza de pregătire a lui Atletico Madrid FOTO: twitter Selección Colombia
ADVERTISEMENT

Naționala de fotbal a Columbiei a ajuns sâmbătă la Madrid, iar duminică a efectuat primul antrenament înaintea meciului amical cu România, programat marți, 26 martie, de la ora 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano, fieful lui Atletico Madrid.

Naționala Columbiei s-a antrenat în baza lui Atletico Madrid

Sud-americanii pregătiți de argentinianul Nestor Lorenzo (58 de ani) sunt pe val, după ce vineri, 22 martie, au învins Spania, scor 1-0, într-un joc test disputat la Londra, și au ajuns la 20 de meciuri consecutive fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

Cu Nestor Lorenzo pe bancă, reprezentativa Columbiei a jucat 17 meciuri și a înregistrat un bilanț formidabil: 12 victorii și cinci egaluri, golaveraj 27-11. În această perioadă, Luis Diaz și compania au mai învins Brazilia (2-1) și Germania (2-0).

Naționala Columbiei a efectuat ședința de pregătire în cantonamentul lui Atletico Madrid, pe terenul principal din incinta bazei ”Ciudad Deportiva Civitas Alcalá de Henares”. Selecționerul Nestor Lorenzo i-a avut la dispoziție pe toți cei 26 de jucători aflați în lot.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a explicat după meciul cu Spania de ce starul James Rodriguez (32 de ani), în prezent la Sao Paolo, nu a fost titular vineri: ”James este un jucător grozav, este un jucător diferit, își caută cea mai bună formă și ne-am gândit că idealul era ca el să facă performanță pentru echipă în repriza secundă, s-a descurcat foarte bine. A demonstrat că are multe de oferit echipei naționale”.

România se antrenează în baza lui Real Madrid

Naționala României a plecat duminică la Madrid, iar luni, de la ora 18:00 (19:00 în România), va efectua un antrenament în baza de pregătire a lui Real Madrid din Valdebebas. Sesiunea va fi cu porțile închise, accesul jurnaliștilor este interzis de către administratorii bazei, informează FRF.

ADVERTISEMENT

Intrarea tricolorilor în baza lui Real Madrid s-a făcut în baza relațiilor bune pe care Edi Iordănescu le are cu legendarul antrenor al ”galacticilor”, Carlos Ancelotti.

În septembrie 2022, Carlo Ancelotti l-a primit pe selecționerul României într-o vizită de lucru în cantonamentul Realului.

ADVERTISEMENT
Edi Iordănescu Carlo Ancelotti
Edi Iordănescu are o relație specială cu antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti Foto: Facebook Edi Iordănescu

Alejandro Muniz Ruiz arbitrează România – Columbia

Partida România – Columbia va fi arbitrată de Alejandro Muniz Ruiz, ajutat de Eliana Fernandez Gonzalez și Alfredro Rodriguez Moreno.

ADVERTISEMENT