Sport

Naţionala de handbal a României, cazată la un hotel de lux din Herning! Cât costă o cameră

Naţionala României are parte de toate condiţiile la Campionatul Mondial de handbal feminin. "Tricolorele" sunt cazate la unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale oraşului.
29.11.2023 | 15:55
Nationala de handbal a Romaniei cazata la un hotel de lux din Herning Cat costa o camera
Hotelul la care este cazată România. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Naţionala României se pregăteşte de Campionatul Mondial de handbal feminin, care ne poate duce în turneele preolimpice. “Tricolorele” au parte de cele mai bune condiţii în Danemarca.

Naţionala de handbal a României, cazată la un hotel de lux din Herning!

Delegaţia noastră este cazată la Hotel Regina-Scandic, unul dintre cele mai luxoase din Herning. Situat foarte aproape de centru, este un stabiliment de patru stele, dotat la cele mai înalte standarde.

ADVERTISEMENT
Hotel Scandic-Regina, unde sunt cazate tricolorele.
Hotel Scandic-Regina, unde sunt cazate tricolorele.

Hotelul se laudă şi cu un restaurant de lux, la cele mai înalte standarde. Printre facilităţile apreciate se numără şi sauna sau sala de sport, dar şi poziţionarea hotelului.

Dacă într-o perioadă normală, o cameră costă între 160 şi 200 de euro, în timpul Campionatului Mondial de handbal feminin preţurile s-au dublat şi preţul unei camere este între 300 şi 400 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT
Hotelul la care este cazată delegaţia României la CM de handbal feminin. Sursa: Fanatik
Hotelul la care este cazată delegaţia României la CM de handbal feminin. Sursa: Fanatik

Hotelul este situat foarte aproape de centrul oraşului!

“Tricolorele” sunt la doar o stradă distanţă de aleea pietonală din centrul oraşului Herning. În timpul liber, handbalistele se pot plimba pe străzile oraşului, mai ales că în această perioadă a anului, aleea este pregătită pentru sărbătorile de iarnă, cu mii de luminiţe.

Un inconvenient al hotelului este poziţionarea chiar în faţa gării din Herning. Dar, spre deosebire de alte oraşe mai mari, trenurile circulă mai rar, iar în oraş, există şi panouri de o parte şi cealaltă a şinelor pentru a atenua zgomotul.

ADVERTISEMENT
Hotelul la care sunt cazate
Hotelul la care sunt cazate “tricolorele”, în spatele gării şi autogării din Herning. Sursa foto: Fanatik

Sala Jykse Bank Boxen este situată la aproximativ 3 kilometri de hotelul “tricolorelor”, dar delegaţia României are un autocar pus la dispoziţie de organizatori pentru toate activităţile sportive.

România rămâne la Herning pe tot parcursul turneului!

Naţionala României va debuta vineri, 1 decembrie, la Campionatul Mondial de handbal feminin. “Tricolorele” vor juca de la ora 19:00 cu reprezentativa statului Chile. Apoi vor urma meciurile cu Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

ADVERTISEMENT

Avantajul “tricolorelor” este că nu se vor muta din Herning indiferent de faza în care vor evolua. Grupa principală din care va face parte şi România îşi va disputa meciurile tot la Herning, la fel sferturile, semifinalele şi finala Mondialului.

FANATIK este în Danemarca la Campionatul Mondial de handbal feminin. În fiecare zi puteţi citi pe site-ul nostru cele mai noi informaţii, reportaje şi interviuri.

Imagine din incinta hotelului Scandic Regina, din Herning
Imagine din incinta hotelului Scandic Regina, din Herning
  • 400 de euro pe noapte costă o cameră la hotelul Scandic-Regina în această perioadă
  • 3km este distanţa de la hotel la sala Jykse Bank Boxen
ADVERTISEMENT