Life

”Ne-am separat”. Raluca Pastramă divorțează de Ibrahim Ibru. Ce nu a mai funcționat în relația celor doi

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru divorțează. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au împreună o fetiță
20.12.2023 | 00:26
Neam separat Raluca Pastrama divorteaza de Ibrahim Ibru Ce nu a mai functionat in relatia celor doi
Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru divorțează Sursa foto: Instagram, Facebook
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă pare că nu are deloc noroc în dragoste. După divorțul de acum câțiva ani de Pepe, bruneta a crezut că și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim Ibru. Ei bine, căsnicia lor nu a durat prea mult, căci au ajuns să divorțeze.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru divorțează după aproape trei ani de relație

Raluca Pastramă a atras atenția tuturor după mariajul pe care l-a avut cu Pepe. Deși păreau fericiți, mai ales după ce au devenit părinți, se pare că divorțul a fost singura variantă pentru ei.

ADVERTISEMENT

După ce s-a separat de artist, Raluca Pastramă și-a găsit fericirea alături de Ibrahim Ibru, un om de afaceri cunoscut în Capitală. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, așa că nu a trecut prea mult timp până au întemeiat o familie.

Din păcate, în ultima vreme, se pare că lucrurile nu au mai funcționat deloc bine între cei doi. În ciuda faptului că au împreună o fetiță, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au ales să divorțeze.

ADVERTISEMENT

În fapt, separarea s-a produs de mai mult timp. Acum, cei doi trebuie doar să înainteze actele de divorț. Deși mulți încă mai speră ca aceasta să fie o glumă, vestea tristă a fost confirmată de Ibrahim Ibru pentru spynews.ro.

Ibrahim a confirmat separarea de fosta parteneră

Separarea, la fel ca și nunta, a avut loc în mare secret. Atunci când și-au unit destinele, în 2022, cei doi au ales ca evenimentul să fie unul restrâns. La fel s-a întâmplat și acum, când Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au ales să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Cei care îi urmăresc pe rețelele sociale, au observat că ceva nu este în regulă cu relația lor. Până acum, cei doi se pozau mereu împreună și păreau fericiți. Însă, de la o vreme, Raluca apare alături de familia ei, iar Ibrahim alături de fiica lui, Maryam.

Deși au negat multă vreme că ar avea probleme în relație, acum, a venit timpul ca cei doi să nu se mai ascundă. Contactat în exclusivitate de către SpyNews, Ibrahim a ales să nu se mai ascundă de adevăr.

ADVERTISEMENT

Acesta a recunoscut că el și Raluca Pastramă sunt în pragul divorțului și că tot ce mai au de făcut este să înainteze actele. În ciuda faptului că vor merge pe drumuri separate, cei doi vor continua să aibă grijă de Maryam, fetița lor.

Momentan, niciunul dintre ei nu a pus punctul pe i și nu a divulgat mai multe despre această decizie. Nici Ibrahim și nici Raluca Pastramă nu au vrut să precizeze motivul care i-a adus în acest ăunct.

ADVERTISEMENT
Tags: