Life

Nea Marin e căsătorit de 43 de ani. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit secretul căsniciei

Nea Marin, pe numele său adevărat Marin Barbu, este căsătorit cu aceeași femeie de 43 de ani, însă abia acum spune pe ce s-a bazat în relația sentimentală.
17.02.2022 | 10:35
Nea Marin e casatorit de 43 de ani Vedeta de la Antena 1 a dezvaluit secretul casniciei
Nea Marin, dezvăluiri despre soția sa. Prezentatorul de la Antena 1 are un mariaj de 43 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit secretul căsniciei cu partenera sa de viață. Dragostea și respectul sunt elementele cheie care au stat mereu la baza relației dintre prezentator și soție.

Cei doi se cunosc din perioada liceului, povestea lor de dragoste sudându-se cinci ani mai târziu, în vremea în care dansatorul locuia deja la București.

ADVERTISEMENT

Nea Marin a simțit că Mioara este aleasa inimii sale și nu a greșit absolut deloc, dovadă căsnicia superbă care durează de 43 de ani.

Nea Marin, dezvăluiri despre soția sa. Prezentatorul de la Antena 1 are un mariaj de 43 de ani

„Suntem de aproape 43 de ani împreună. Eu pot să spun două secrete care sunt la îndemâna tuturor: iubirea și respectul. Tot timpul mi-am iubit soția și am respectat-o, și din partea ei am primit același lucru.

ADVERTISEMENT

Aceste două ingrediente, dacă există împreună, pot face ca o căsnicie să meargă, în ciuda tuturor problemelor care pot apărea pe parcursul vieții. 

Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a zecea, ea terminase clasa a opta. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. 

ADVERTISEMENT

Verișorii ei, cu care își petrecea timpul liber, erau colegi cu mine, eu îi vizitam și uite așa, încet, încet, ne-am apropiat. Prietenia noastră a durat cinci ani. După aceea, a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat.

Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979.

ADVERTISEMENT

Apoi au apărut copiii, nepoții…. Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva.

A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi”, a dezvăluit nea Marin pentru revista viva.ro.

Nea Marin, tatăl a două fete. Prezentatorul are doi nepoți

Prezentatorul de la Antena 1 și partenera sa de viață formează o familie frumoasă și fericită alături de fiicelor lor, Larisa și Dana. În plus, vedeta este mândru și de cei doi nepoți.

Dragostea și respectul l-au făcut pe Nea Marin să aibă un mariaj de lungă durată și mai ales, să se simtă complet alături de soția sa, Maria, pe care o alintă Mioara.

ADVERTISEMENT