Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nebunie! Coadă de 1 kilometru pentru bilete la FCSB – Dinamo

Fierbe suflarea roș-albastră înaintea derby-ului cu Dinamo. Interziși pe Ghencea și trimiși pe o arenă cu o capacitate mult mai mică, fanii FCSB au creat o coadă uriașă la casele de bilete.
21.07.2023 | 13:25
Nebunie Coada de 1 kilometru pentru bilete la FCSB  Dinamo
Nebunie! Coada de 1 kilometru pentru bilete la FCSB - Dinamo. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

E nebunie totală la casele de bilete de la Național Arena, acolo unde fanii FCSB s-au strâns cu două ore înainte ca tichetele să fie puse în vânzare. Susținătorii vicecampioanei României au înfruntat arșița din București și au creat o coadă de 1 kilometru în speranța că vor vedea din stadion derby-ul cu Dinamo.

Coadă de 1 kilometru la casele de bilete de la Național Arena! Fanii FCSB, dornici să vadă live derby-ul cu Dinamo

În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, site-ul nostru a difuzat imagini exclusive cu fanii FCSB care s-au adunat la Național Arena pe Bd. Basarabia pentru a cumpăra bilete la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Locurile sunt limitate, având în vedere că „Eternul Derby” se dispută pe stadionul „Arcul de Triumf”, care are o capacitate de doar 7.500 de locuri. Gigi Becali a încercat din răsputeri să organizeze meciul pe Ghencea (31.254 locuri), dar s-a lovit de refuzul CSA Steaua.

„Oamenilor le este dor de un derby. Le e dor de un derby adevărat. Ăsta era derby-ul. Ăsta e Clasico la noi. Nu poți spune că nu e derby Dinamo – Rapid sau Steaua – Rapid, dar n-a vrut Talpan Clasico. Nu îi place lui Clasico”, a declarat Victor Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Sunt imagini uluitoare. Sunt sute de oameni pe mai mult de 1 km. Nu se mai oprește coada. Oamenii sunt disperați să ia bilete”, a adăugat Horia Ivanovici.

„Toți ăia care stau la coadă, fiecare îi adresează câte un gând bun domnului Talpan. Toată coada aia. Ce e iubit e domnul Talpan în România, de toată lumea aia care stă la coadă, plus de ăia care nu prind biletul”, a fost și mesajul lui Alin Buzărin

ADVERTISEMENT

„O să fie cel mai înjurat om din România”, a mai spus Victor Becali. (n.r. – A câștigat? Nu se joacă pe Ghencea?) „Ce a câștigat? N-a câștigat nimic”, a conchis Buzărin.

Dinamo, 600 de bilete la derby

Și dinamoviștii sunt văduviți de faptul că partida cu FCSB se joacă pe stadionul „Arcul de Triumf”. Echipa lui Ovidiu Burcă va fi susținută de doar 600 de fani, în urma unui pact făcut cu Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentanții peluzei lor, ei trebuiau sa primească 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete. MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a declarat Gheorghe Mustață, conform sport.ro.

Mega showul FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se poate vedea EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO, LIVE, luni, marți și vineri. După aceea, emisiunea se poate vedea, în aceleași zile, în premieră, de la ora 17:30 pe canalele de YouTube și Facebook ale FANATIK.

Nebunie! Coadă de 1 kilometru pentru bilete la FCSB - Dinamo

ADVERTISEMENT