Sport

Nebunie pe Old Trafford! Clipul care a făcut înconjurul lumii după Manchester United – Liverpool 4-3. Video

Un micuț suporter de al lui United a oferit faza meciului după golul decisv. O explozie de sentimente mixte, exact cum a fost desfășurarea partidei, Manchester United-Liverpool.
17.03.2024 | 21:10
Nebunie pe Old Trafford Clipul care a facut inconjurul lumii dupa Manchester United  Liverpool 43 Video
Garnacho a oferit asistul la golul decisiv marcat de Diallo, în minutul 120. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Machester United s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după un meci incredibil cu Liverpool. Partida a fost una memorabilă, fanii prezenți au fost martori la o adevărată nebunie cu accente dramatice. Agonie-extaz, tur-retur pentru ambele formații ,dar mai ales pentru fanii echipelor.

United, ca pe vremuri

Emoția trăită în special de către suporterii lui United a fost cu atât mai mare, din moment ce echipa lor a arătat ca în epoca de aur. Modul de extaz la care au fost aduși suporterii englezi poate fi sitetizat și caracterizat printr-o imagine grăitoare.

ADVERTISEMENT

Un micuț suporter al celor de la Manchester a avut o reacție de bucurie, absolut emoționantă, în ton cu explozia tuturor fanilor echipei gazde. Totul s-a întâmplat cu patru secunde înainte de terminarea prelungirilor, când Diallo a adus calificarea.

VEZI VIDEO CU REACȚIA INCREDIBILĂ A TÂNĂRULUI SUPORTER

Fotbalul se trăiește diferit în patria mamă, iar dovada o avem mai sus. Puștiul a vrut să râdă, să plângă, să urle, practic toate stările prin care l-a dus echipa lui Erik ten Hag, la acest meci și nu doar la acest meci.

ADVERTISEMENT

Ferguson a aplaudat victoria

Marele câștig al celor de la Machester United nu a fost doar calificarea. Regăsirea spiritului a fost un plus enorm, pierdut odată cu plecarea lui Sir Alex Ferguson. Celebra expresie, “Fergie time”, a renăscut pe Old Trafford de astăzi.

Iar ca drept dovadă, la finalul partidei, după imaginile cu puștiul emoționat și emoționant, a fost arătat Alex Ferguson, aplaudând spiritul revenit al celor de la Machester United, chiar împotriva marei rivale, Liverpool.

ADVERTISEMENT

Din minutul 80 a început Machester United să redevină acel United. O presiune fantastică pusă de formația gazdă, pe echipa lui Klopp. Garnacho, neobosit pe flanc , Antony în mare zi, Rashford percutant, chiar și Harry Maguire era tras de ața istoriei către poarta lui Liverpool.

O seară magică, nebună și chiar istorică, dacă United continuă cu același avânt, de a-și sufoca adversarul, indiferent de nume. Ar putea însemna restartul unei echipe mari care se zbate de ceva ani în mediocritate și gâdilă serios răbdarea fanilor.

ADVERTISEMENT

Avântul lui United cu suporterii din tribună a sufocat un Liverpool care nu a evoluat slab, dar Old Trafford și-a pus amprenta. Machester United se califică în semifinalele de pe Wembley din Cupa Angliei, în urma victoriei dramatice, 4-3, după prelungiri, împotriva lui Liverpool.

 

 

ADVERTISEMENT