Life

Nelu Cortea a lămurit misterul divorțului dintre Cătălin Bordea și Livia! Acum totul e clar

Nelu Cortea a lămurit ce fel de relație are cu fosta soție a prietenului său, Cătălin Bordea, după ce s-a spus că nu o suportă pe Livia.
14.07.2023 | 14:45
Nelu Cortea a lamurit misterul divortului dintre Catalin Bordea si Livia Acum totul e clar
Nelu Cortea, dezvăluiri despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia. Foto-montaj: FANATIK. Surse foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nelu Cortea face lumină în legătură cu informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora nu ar fi avut-o niciodată la inimă pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea.

Nelu Cortea, dezvăluiri în premieră despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia

Umoristul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, care e adevărul despre separarea în legătură cu care s-au spus extrem de multe lucruri în ultima perioadă. Câștigătorul America Express ne-a spus că între Livia și Cătălin Bordea nu e niciun război și că această despărțire nu are atât de multe elemente de scandal pe cum am crede!

ADVERTISEMENT

Din contră, divorțul dintre prietenul și colegul său de scenă, Cătălin Bordea, și Livia s-a produs normal, firesc, pe cale amiabilă. Nelu Cortea, rugat de FANATIK să clarifice care este cu adevărat părerea lui despre Livia, fosta soție a lui Bordea, după ce într-un vlog a zis că e „diavolul cu ochi”.

Lumea a înțeles, în urma vlogurilor, că nu ”s-ar hali” deloc. Nelu a spus adevărul despre clipurile în care a apărut pe YouTube cu prietenul său și fosta lui parteneră. Cei care au interpretat că Nelu nu ar avea-o la suflet pe Livia sunt, așadar, departe de adevăr. Asta, conform declarațiilor făcute de Cortea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nelu Cortea rămâne prieten cu amândoi, după separare

„Asta e o tâmpenie, am făcut doar glume. Eu m-am înțeles întotdeauna bine cu Livia. E nașa fiului meu, glumeam, man! Sunt comediant, doar știi, nu? Sunt doar glume. Am mai multe tur-vloguri în care fac glume cu ea. Totul a fost spus în glumă. Suntem prieteni”, a dezvăluit Nelu Cortea pentru FANATIK.

Juratul de la iUmor a spus, așadar, că rămâne în continuare prieten atât cu Livia, cât și cu Cătălin Bordea în urma separării lor. Întrebat dacă a fost pus în poziția să aleagă una dintre cele două tabere în urma divorțului dintre cei doi, Nelu a ținut să precizeze foarte clar că despre așa ceva nu a fost niciodată vorba.

ADVERTISEMENT

„N-a fost nicio ceartă. Nu e un război!”

„Bineînțeles că păstrăm prietenia, că n-a fost nicio ceartă. Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă. Nu știu ce își imaginează lumea”, a completat Nelu Cortea. Cu alte cuvinte, cei doi au pus punct căsniciei fără tărăboi.

Ultima dată când FANATIK a stat de vorbă cu Nelu Cortea, actorul ne-a zis că nu era la curent în legătură cu destrămarea relației dintre Cătălin și Livia și că urma să îl telefoneze. Cei doi au stat de vorbă, între timp. Nelu ne asigură, acum, că prietenul său este bine. „Atât pot să îți spun că e ok”, a adăugat Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea, alături de ”frații” lui după divorțul de Livia

Cătălin Bordea și Livia au pus capăt poveștii lor de iubire, oficial, în acte, pe 13 iulie 2023. Conform legii, aceștia au la dispoziție 30 de zile să se răzgândească în privința divorțului.

În urma aflării veștii că aceștia s-au separat și legal, Cătălin Bordea s-a pozat cu prietenii săi, cu zâmbetul pe buze. A dat, astfel, un semnal fanilor că tot răul merge e spre bine, în cele din urmă.

„O să fie bine. Am frați”, este mesajul pe care Cătălin Bordea l-a postat pe Instagram, la fotografia în care apare alături de gașca sa.

ADVERTISEMENT