Sport

Neluțu Sabău vrea să renunțe: ”Poate ar fi bine să caute alt antrenor!”. Conducerea lui U Cluj, reacţie în miez de noapte

Neluțu Sabău a fost extrem de afectat după înfrângerea din derby-ul CFR - U Cluj 4-0 și a cerut conducerii clubului să caute un alt antrenor pentru partea a doua a sezonului.
21.12.2023 | 23:49
Nelutu Sabau vrea sa renunte Poate ar fi bine sa caute alt antrenor Conducerea lui U Cluj reactie in miez de noapte
Neluțu Sabău a fost extrem de afectat după înfrângerea din derby-ul CFR - U Cluj 4-0 și a cerut conducerii clubului să caute un alt antrenor pentru partea a doua a sezonului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-12-2023
21:37

Conducerea a reacţionat în miez de noapte: "Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susţinerea clubului!"

Conducerea celor de la U Cluj a reacţionat în miez de noapte după anunţul lui Ioan Ovidiu Sabău, care a declarat că vrea să renunţe la postul de antrenor principal, după eşecul cu CFR Cluj, scor 0-4:

“Capul sus! Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susţinerea clubului, a conducerii şi a suporterilor. 

Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită și mai mult efort, și mai multă muncă, și mai multă răbdare. Îl vom face împreună!

Am știut cu toții, de la bun început, că nu va fi ușor. Drumul spre vârf nu e niciodată ușor. Dar împreună vom continua să urcăm. Pas cu pas, meci de meci, an de an.

Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câștigat cu 10-0 meciul din tribună și am arătat, încă o dată, că Clujul înseamnă doar ‘U’, se arată în comunicatul clubului.

”Șepcile roșii” au pierdut fără drept de apel meciul din Gruia, scor 0-4, și au înregistrat al doilea eșec consecutiv. În urma acestui eșec, Universitatea a încheiat anul 2023 în afara locurilor de play-off.

Neluțu Sabău și-a anunțat plecarea după CFR – U Cluj 4-0

La finalul partidei CFR – U Cluj 4-0, din etapa a 21-a din SuperLiga, Neluțu Sabău a anunțat că își dorește să renunțe la funcția de antrenor și a transmis conducerii clubului că ar fi indicat să aducă un alt tehnician. Derby-ul a avut parte de multă tensiune înainte de primul fluier.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să discutăm, poate că băieții au nevoie de un alt tip de om, cu o altă gândire. Voi discuta cu conducerea, poate e nevoie de o schimbare. CFR e mult mai puternică decât noi, dar nu am arătat cum trebuie și sunt principalul vinovat.

Nu ai ce să analizezi, ne-au dominat la toate capitolele. Unii dintre jucătorii mei sunt încă timizi, au nevoie să crească. Le-am spus că le mulțumesc pentru ce au făcut în acest sezon și le-am urat să aibă vacanță plăcută.

ADVERTISEMENT

Conducerea ar fi bine să ia în calcul și o schimbare a antrenorului. Nu că demisionez, nu că trebuie să plec, dar sunt unele lucruri care nu merg. Nu se punea problema să plec dacă învingeam, nici dacă pierdeam altfel”, a declarat Sabău.

Capete plecate pentru jucătorii lui U Cluj

Jucătorii celor de Universitatea Cluj au fost marcați de eșecul dur în fața rivalilor. ”Ați văzut ce s-a întâmplat. Ceva ce nu ne așteptam. Ceva incredibil. Nu-mi găsesc cuvintele. De la fiecare trebuia 100% mai mult. E o seară incredibil de urâtă. Am plecat cu gol în minutul 1. Le cer scuze suporterilor, îmi fac autocritica.

ADVERTISEMENT

Speram să terminăm altfel anul ăsta și sper să revenim la ce am fost noi. Greșelile noastre, nu pot să-mi explic. CFR are jucători de valoare, sunt o echipă bună, dar parcă noi nu am fost prezenți la meci”, a spus fundașul Bogdan Vătăjelu.

”N-am putut face nimic. Nu avem nicio explicație. Mai rău de atât nu se putea, e cea mai mare umilință. Astăzi am început meciul de la 0-1. Ne-am pregătit bine, dar atât am putut astăzi.

ADVERTISEMENT

Probabil că ne-am văzut prea sus și ne-au luat emoțiile. Trebuia să arătăm altfel, i-am dezamăgit pe suporteri. Practic am jucat acasă, dar am jucat degeaba pentru că punctele sunt la ei”, a afirmat și atacantul Daniel Popa.

ADVERTISEMENT