Sport

CFR Cluj – U Cluj 4-0, în etapa 21 din SuperLiga. Trupa din Gruia şi-a umilit rivala

CFR Cluj a câştigat fără drept de apel derby-ul cu U Cluj, scor 4-0. Echipa din Gruia a dominat autoritar meciul şi încheie anul pe locul doi, la opt puncte de liderul FCSB.
21.12.2023 | 21:35
CFR Cluj  U Cluj 40 in etapa 21 din SuperLiga Trupa din Gruia sia umilit rivala
CFR Cluj - U Cluj 2-0, în etapa 21 din SuperLiga. Bîrligea marchează înainte de pauză. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-12-2023
17:48

CFR Cluj - U Cluj 4-0 (Muhar 2, Bîrligea 41, Otele 77, 87)

Vezi video cele mai importante faze

FINAL DE MECI! CFR Cluj şi-a executat rivala, scor 4-0. Muhar, Bîrligea şi Otele, cu o dublă, au stabilit scorul final. Echipa lui Andrea Mandorlini încheie anul cu 36 de puncte, la opt lungimi de liderul FCSB. 

Min. 87: GOOOOOOOL, CFR Cluj! Otele profită de o eroare gravă a lui Mitrea şi duce scorul la un neverosimil 4-0. 

Min. 77: GOOOOOL, CFR Cluj! Krasniqi pasează superb la Otele, care rămâne singur cu portarul şi îl execută pe Iliev

Min. 62: U Cluj cere un penalty la un fault asupra lui Ianis Stoica. Marian Barbu s-a consultat cu VAR şi a decis să nu acorde lovitura de pedeapsă. 

Min. 52: Ianis Stoica trimite pe lângă poartă din poziţie excelentă. 

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ! CFR Cluj a dominat prima parte în derby-ul cu U Cluj şi are 2-0 după primele 45 de minute. Au marcat Muhar şi Bîrligea. 

Min. 41: GOOOOOOL, CFR Cluj! Bîrligea marchează cu un şut din interiorul careului şi echipa lui Mandorlini se desprinde pe tabelă. 

Min. 34: GOL ANULAT, U Cluj! Manu a fost surprins în offside la faza golului marcat de Ianis Stoica. Decizie corectă a arbitrilor.

Min. 24: Bară, Bîrligea! Atacantul lui CFR Cluj trimite puternic din 10 metri, iar mingea izbeşte transversala lui Iliev. 

Min. 14: Otele scapă singur şi trimite plasat, dar Iliev are o intervenţie de zile mari şi trimite în corner. 

GOOOOOL, CFR Cluj! Muhar deschide scorul în minutul doi, cu o lovitură de cap. Reuşita a fost validată de VAR după patru minute. 

Start de meci în Gruia! 

21-12-2023
17:02

Echipele de start din CFR - U Cluj

CFR: Sava – Boben, Kresic, Ilie – Krasniqi, Muhar, Tachtsidis, Camora – Otele, Birligea, Avounou. Rezerve: Hindrich, Manea, Morgan, Cvek, Filip, Fica, Deac, Mihai, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini

U Cluj: Iliev – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vatajelu – Doukoure, Fossati, Chipciu – Manu – Stoica, Popa. Rezerve: Gorcea, Simion, Pitian, Miron, Silaghi, Popadiuc, Gheorghe, Cîmpanu, Ilie. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Meciul CFR Cluj – U Cluj are loc joi, 21 decembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 21-a din SuperLiga. Tocmai în ultima etapă din acest an are loc al doilea episod din campionat dintre cele două echipe din orașul de pe malurile Someșului. CFR Cluj ocupă locul secund, cu 33 de puncte iar studenții au patru puncte mai puțin și sunt pe ultimul loc din play-off.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – U Cluj, în etapa 21 din SuperLiga

Derby-ul orașului Cluj, episodul doi din SuperLiga, se desfășoară joi, 21 decembrie, de la ora 19:45 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa a 21-a din SuperLiga. Este meciul care pune pe jar un oraș întreg și la propriu și la figurat. Este un derby care de-a lungul timpului s-a lăsat, din păcate, cu multe momente regretabile, cu scene de violență foarte serioase.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv nu numai la ora partidei va fi multă poliție, forțele de ordine vor fi serios suplimentate. Nu se va permite vânzarea de băuturi alcoolice în apropierea stadionului și nici în punctele unde se știe că obișnuiesc să se adune suporterii celor două rivale. Orașul va intra în stare de supraveghere cu câteva ore înainte de startul partidei.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – U Cluj

Derby-ul orașului Cluj, CFR – U, se joacă joi, 21 decembrie, de la ora 19:45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din orașul de pe Someș în etapa a 21-a din SuperLiga. El va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Partida o mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE STREAM.

ADVERTISEMENT

Nici la Cluj joi, 21 decembrie, nu vom avea parte de o vreme prielnică fotbalului. Soarele va fi văzut doar la răsărit și la apus, în rest cerul va fi sub dictatura norilor. Cu toate acestea sunt șanse mici de a ploua sau de a ninge. Maxima zilei va atinge 4 grade la ora amiezii, iar la ora partidei poate rămâne la un grad sau două. Arbitrul partidei este Marian Barbu din Brașov.

Ce absențe sunt în întâlnirea CFR Cluj – U Cluj

Ambii tehnicieni au probleme de lot înaintea derbyului orașului. Pentru Andrea Mandorlini, aflat sub o mare presiune, victoria este vitală pentru a mai spera că va rămâne pe banca lui CFR pe mai departe. Italianul nu îi are la dispoziție pe Ajeti, cel mai bun fundaș central, Cristi Manea, Bîrligea, Mogoș (din acest motiv ca fundaș dreapta ar putea fi folosit cel stânga israelian Ziv Morgan).

ADVERTISEMENT

Dar nici Ioan Ovidiu Sabău nu stă foarte bine. Tot ca improvizație, atacantul Alex Chipciu va fi folosit ca fundaș dreapta. Și aici lipsește cel mai bun fundaș central, Masoero, dar de departe cea mai mare pierdere este a VIP-ului echipei, mijlocașul Dan Nistor, care e suspendat pentru cumul de galbene.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – U Cluj

CFR Cluj nu a mai câștigat un meci de opt partide, dar pentru casele de pariuri rămâne favorită la o cotă de 1,90. Pentru a lua revanșa după acel senzațional 4-3 din tur de pe Cluj Arena, oamenii lui Ioan Ovidiu Sabău au cota de 4,40. Șansă dublă „1X” e aproape modică – 1,25, iar șansă dublă „X2” ajunge la 1,75. Gol marcat de CFR e cotat 1,22, iar gol pentru U 1,45.

ADVERTISEMENT

Cele două echipei nu s-au mai întâlnit de multă vreme în prima divizie, pentru că U Cluj a fost ani de zile în eșalonul secund. În tur, a fost acel meci de poveste cu șapte goluri, iar ultima victorie a celor de la U datează din anii de dinainte de căderea „Șepcilor Roșii”, în 2014.

ADVERTISEMENT