Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga, avertisment pentru rivale: „Să nu-și facă planuri, CFR Cluj se bate la titlu!”

Neluțu Varga le aruncă mănușa rivalelor din SuperLiga după victoria cu U Cluj, scor 4-3. Patronul lui CFR Cluj a anunțat că echipa sa va avea un cuvânt greu de spus în lupta la titlu.
22.08.2023 | 11:04
Nelutu Varga avertisment pentru rivale Sa nusi faca planuri CFR Cluj se bate la titlu
Neluțu Varga, avertisment pentru rivale: „Să nu-și facă planuri, CFR Cluj se bate la titlu!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK după ce CFR Cluj a învins-o cu 4-3 pe Universitatea Cluj. Patronul fostei campioane a României este mega încântat de prestația echipei sale, despre care e convins că se va bate din nou la titlu.

Neluțu Varga le aruncă mănușa rivalelor din SuperLiga: „CFR va fi una din forțele campionatului”

În ultimul meci al rundei a 6-a din SuperLiga, CFR Cluj a obținut al treilea succes din acest campionat. Prin urmare, ardelenii au 10 puncte, cu cinci mai puține decât liderul FCSB. La fel ca gruparea roș-albastră, trupa lui Andrea Mandorlini are un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

„A fost una dintre cele mai frumoase seri de când sunt eu patronul lui CFR Cluj. Sincer, nu îmi aduc aminte, în ultima perioadă, să asist la un asemenea thriller, la o asemenea răsturnare de rezultat.

Echipa a arătat că are cu adevărat caracter, iar ce îmi place cel mai mult e că jucăm ofensiv, dau goluri și aici vreau să apăs, creăm fotbal. Asta e cel mai important. Știți foarte bine că am fost foarte criticați în ultimii ani că practicam un fotbal foarte defensiv, dar și acela a fost eficient, pentru că ne-a adus titlurile de campioană pe care le știți cu toții.

ADVERTISEMENT

Stilul s-a schimbat odată cu venirea lui Mandorlini. Vom vedea dacă vom avea succes și cu acest stil spectaculos, cu multe goluri, dar echipa e la maximum 50-60% din potențial. Trebuie doar să creștem din punct de vedere fizic, să armonizăm jucătorii care au venit pe ultima sută de metri, iar eu cred că CFR va fi una dintre forțele acestui campionat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani.

Mi-a plăcut foarte mult meciul, atmosfera, felicit toți clujenii care au fost la aceată partidă și în primul rând mulțumesc galeriei noastre care ne-a ajutat să câștigăm acest meci atât de important. Știți foarte bine care sunt orgoliile pe plan local și a fost foarte important să învingem pe U Cluj”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Rivalele să nu își facă planuri”

CFR Cluj se poate concentra acum doar pe campionat, după ce a fost eliminată din preliminariile Conference League. Formația din Gruia este cea mai decorată echipă după anul 2000. Are nu mai puțin de 16 trofee, dintre care opt sunt titluri de campioană.

„Mă bucur că și U Cluj și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol, un derby de Cluj, care a făcut cinste fotbalului românesc. CFR va crește și mai mult. Nu vreau să fac promisiuni, să mă hazardez, să spun lucruri fără acoperire, dar avem o echipă puternică, mai puternică decât anul trecut și vom avea un cuvânt greu de spus în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Le spun celorlalte rivale să nu își facă de pe acum planurile, pentru că CFR va fi acolo, se va bate la titlu și va încerca în continuare, la fel ca în derby-ul cu U Cluj, să facă fotbal spectacol. Ăsta e ADN-ul pe care trebuiue să îl avem toți, să facem spectacol, să dăm goluri, așa cum s-a întâmplat și în acest derby de la Cluj”, a conchis patronul lui CFR Cluj.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Neluțu Varga, avertisment pentru rivale: „Să nu-și facă planuri, CFR Cluj se bate la titlu!”

ADVERTISEMENT