Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga îl amenință pe Gigi Becali înainte de CFR Cluj – FCSB: „Îi așteptăm cu multe goluri!”

Înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB, care ar putea tranșa definitiv soarta campionatului, Neluțu Varga i-a transmis un mesaj „amenințător” rivalului Gigi Becali.
12.04.2024 | 17:18
Nelutu Varga il ameninta pe Gigi Becali inainte de CFR Cluj  FCSB Ii asteptam cu multe goluri
Neluțu Varga, mesaj pentru Gigi Becali înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a clarificat în mare măsură lupta pentru titlu în SuperLiga după victoria din derby-ul cu Universitatea Craiova și o poate încheia definitiv duminică seara. Liderul va juca la Cluj împotriva lui CFR, față de care are un avans de 10 puncte, iar cu o victorie ar pune capăt tuturor speranțelor care ar mai fi în Gruia.

Neluțu Varga, amenințări pentru Gigi Becali: „Așteptăm FCSB la Cluj cu multe goluri!”

Derby după derby pentru FCSB în această perioadă a play-off-ului. Peste cel cu oltenii trupa lui Elias Charalambous a trecut cu bine, dar urmează un nou test greu cu CFR Cluj, care a făcut spectacol în Giulești în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Lăsând la o parte rivalitatea sportivă dintre cele două formații, meciul CFR Cluj – FCSB aduce cu sine și un „război” al orgoliilor celor doi patroni, Neluțu Varga și Gigi Becali. Primul conduce detașat cu 5-0 la titluri, însă mai mult ca sigur că rivalul „roș-albastru” va recupera din diferență începând cu acest an.

Iar războiul psihologic a început deja, imediat cum s-au terminat meciurile din weekend-ul trecut. Mai întâi, după victoria categorică împotriva Rapidului, Neluțu Varga a reacționat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA și a anunțat că echipa sa și-a recăpătat ADN-ul de campion, pe care-l va demonstra din nou și cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Apoi, a ieșit la contraatac și Gigi Becali. Așa cum ne-a „obișnuit” mai mereu înaintea meciurilor importante, patronul FCSB a anunțat că este interesat de transferul unui jucător de la rivala CFR Cluj. Mai precis, îl vrea pe Philip Otele!

Neluțu Varga nu a fost surprins de spusele lui Gigi Becali, dar a anunțat și care e prețul de „prietenie” pe care i l-a stabilit: 6 milioane de euro! După care i-a transmis un mesaj înaintea meciului direct prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Ați văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este și va rămâne o echipă campioană.

Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri. Bineînțeles, este o partidă foarte dificilă, întâlnim formația de pe primul loc, dar o să vedeți încă o dată adevărata față a CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliștii noștri nu sunt cu nimic mai prejos decât jucătorii FCSB-ului, ba, din contră…

Avem jucători de o valoare nu mare, ci extraordinară, fotbaliști care au în sânge ADN-ul de campioni. Aștept cu mare interes marele meci cu FCSB-ul și sunt convins că le vom face o mare surpriză”, este mesajul lui Neluțu Varga pentru Gigi Becali, transmis prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Mesajul lui Neluțu Varga pentru Gigi Becali

ADVERTISEMENT