Life

Prințul Harry și prințul William au inaugurat o statuie în memoria mamei lor. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Video

Prinţul Harry şi prinţul William i-au adus un omagiu prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani.
01.07.2021 | 21:06
Printul Harry si printul William au inaugurat o statuie in memoria mamei lor Printesa Diana ar fi implinit 60 de ani Video
ADVERTISEMENT

Prințul Harry şi prințul William s-au întâlnit pentru a inaugura o statuie a mamei lor, prințesa Diana. Aceasta a fost amplasată în grădinile Palatului Kensington din Londra.

După dezvelirea monumentului au apărut voci care spun că statuia nu prea seamănă cu prințesa. Alții spun că este foarte frumoasă, chiar superbă. Cei mai mulți au discutat însă mai mult despre disputa dintre cei doi frați. Prințul Harry şi prințul William s-au mai întâlnit și la funeraliile prințului Philip, dar atunci nu și-au vorbit.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și prințul William au inaugurat o statuie în memoria mamei lor

Joi, la Palatul Kensington din Londra a fost dezvelit un monument în memoria prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani. Statuia o înfățișează pe Lady Di în ultima perioadă din viață.

La ceremonie au participat cei doi fii ai săi, Prințul Harry şi prințul William, care măcar pentru o zi și-au dat mâna. Statuia, realizată din bronz a fost făcută de Ian Rank-Broadley și o înfățișează pe prințesă în ultimii ani din viață.

ADVERTISEMENT

Statuia o arată pe Diana îmbrăcată cu o bluză elegantă, o centură lată și o fustă creion. Mâinile ei sunt așezate pe umerii a doi copii, un băiat și o fată.

” În fiecare zi, ne dorim ca ea să fie încă cu noi, iar speranța noastră este că această statuie va fi văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții și moștenirii ei”, au transmis Ducele de Cambridge și cel de Sussex, într-o declarație comună.

ADVERTISEMENT

Prinţesa de Wales a murit într-un accident la Paris, în 1997.  Prințesa Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles în anul 1981, iar în 1996 și-au anunțat divorțul.

Lady Di a fost probabil cea mai iubită prințesă din ultimele decenii. Este considerată și acum o legendă a modei. În urmă cu câteva zile, un automobil care i-a aparținut a fost vândut cu 60.000 de euro unui muzeu din Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre prințul Harry și prințul William

Cei doi prinți nu au o relație tocmai bună. Asta după ce Harry a făcut mai multe declarații despre rolul pe care îl are în cadrul familiei regale.

Apoi, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au acordat un interviu incendiar celebrei Oprah Winfrey, în care au afectat destul de grav imaginea familiei regale britanice. Printre multe alte lucruri, ducele de Sussex a afirmat că fratele său este “ținut ostatic” de familia regală.

Cei doi frați s-au întâlnit la înmormântarea prințului Philip, dar mai multe surse au declarat că nu și-au vorbit.

ADVERTISEMENT