ADVERTISEMENT
Life

Prințul Harry și prințul William au inaugurat o statuie în memoria mamei lor. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Video

Prinţul Harry şi prinţul William i-au adus un omagiu prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani.
Autor: Anca Flondor | 01.07.2021 | 21:06
Prințul Harry și prințul William au inaugurat o statuie în memoria mamei lor. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Video
Prințul Harry și prințul William au inaugurat o statuie în memoria mamei lor. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Video. Sursa foto: captură The Royal Family Channel

Prințul Harry şi prințul William s-au întâlnit pentru a inaugura o statuie a mamei lor, prințesa Diana. Aceasta a fost amplasată în grădinile Palatului Kensington din Londra.

ADVERTISEMENT

După dezvelirea monumentului au apărut voci care spun că statuia nu prea seamănă cu prințesa. Alții spun că este foarte frumoasă, chiar superbă. Cei mai mulți au discutat însă mai mult despre disputa dintre cei doi frați. Prințul Harry şi prințul William s-au mai întâlnit și la funeraliile prințului Philip, dar atunci nu și-au vorbit.

Prințul Harry și prințul William au inaugurat o statuie în memoria mamei lor

Joi, la Palatul Kensington din Londra a fost dezvelit un monument în memoria prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani. Statuia o înfățișează pe Lady Di în ultima perioadă din viață.

ADVERTISEMENT

La ceremonie au participat cei doi fii ai săi, Prințul Harry şi prințul William, care măcar pentru o zi și-au dat mâna. Statuia, realizată din bronz a fost făcută de Ian Rank-Broadley și o înfățișează pe prințesă în ultimii ani din viață.

Statuia o arată pe Diana îmbrăcată cu o bluză elegantă, o centură lată și o fustă creion. Mâinile ei sunt așezate pe umerii a doi copii, un băiat și o fată.

ADVERTISEMENT

” În fiecare zi, ne dorim ca ea să fie încă cu noi, iar speranța noastră este că această statuie va fi văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții și moștenirii ei”, au transmis Ducele de Cambridge și cel de Sussex, într-o declarație comună.

Prinţesa de Wales a murit într-un accident la Paris, în 1997.  Prințesa Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles în anul 1981, iar în 1996 și-au anunțat divorțul.

ADVERTISEMENT

Lady Di a fost probabil cea mai iubită prințesă din ultimele decenii. Este considerată și acum o legendă a modei. În urmă cu câteva zile, un automobil care i-a aparținut a fost vândut cu 60.000 de euro unui muzeu din Statele Unite.

Conflictul dintre prințul Harry și prințul William

Cei doi prinți nu au o relație tocmai bună. Asta după ce Harry a făcut mai multe declarații despre rolul pe care îl are în cadrul familiei regale.

ADVERTISEMENT

Apoi, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au acordat un interviu incendiar celebrei Oprah Winfrey, în care au afectat destul de grav imaginea familiei regale britanice. Printre multe alte lucruri, ducele de Sussex a afirmat că fratele său este “ținut ostatic” de familia regală.

Cei doi frați s-au întâlnit la înmormântarea prințului Philip, dar mai multe surse au declarat că nu și-au vorbit.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!