Life

Neptun retrograd în Pești! Ce pățesc zodiile între 3 și 5 dimineața

Neptun retrograd în zodia Pești! Camelia Pătrășcanu face niște previziuni extrem de importante. Ce se întâmplă cu zodiile?
04.07.2023 | 10:02
Neptun retrograd in Pesti Ce patesc zodiile intre 3 si 5 dimineata
Neptun retrograd până în decembrie. Camelia Pătrășcanu face analiza momentului. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Neptun e retrograd din ultima zi a lunii trecute, iar efectele acestui fenomen astrologic ne vor însoți multă vreme de acum încolo. Camelia Pătrășcanu oferă niște previziuni complet neașteptate!

Neptun retrograd în zodia Pești până în luna decembrie. Camelia Pătrășcanu explică toate efectele

Neptun e retrograd în zodia sa de domiciliu, în Pești. E un aspect foarte delicat. Perioada în care retrogradează, până pe 6 decembrie 2023, ne trimite semnale puternice. Neptun în Pești e eminamente un aspect astral hristic. Vorbește despre puterea de a ne conecta la Univers, de a ne înțelege viața la nivel de destin.

ADVERTISEMENT

Ne ajută să înțelegem ansamblul, să înțelegem de unde venim și încotro ne îndreptăm. Înțelegem că suntem mai mult decât corpul nostru. Avem structuri palpabile, energetice, spirituale, care ne compun ființa.

Totuși, nu sunt compuși doar din fizic, iar Neptun ne face să fim atenți la aceste elemente. Somnul e important când e Neptun retrograd. Visele ne dau mai multe chei în această perioadă, mai ales între orele 3 și 5 dimineața. Așadar, toate zodiile care primesc anumite semnale, prin vise, trebuie să țină cont de felul în care Universul le comunică anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Gemenii se pot lovi de capcane

Berbecii au intuiție în legătură cu vindecarea și tratamentul lor. Interiorizează mai mult și văd mai clar unele lucruri legate de corpul lor. Pentru sănătate, au un aspect foarte bun. Pot avea sentimentul că, în ciuda eforturilor lor, orice ar face cineva pândește din spate, că există piedici invizibile.

Taurii au un Neptun retrograd plin de dezamăgiri legate de prieteni ori de societatea în care se află. Pot avea sentimentul că nu se mai regăsesc în anumite grupuri. Elementele de legătură se diluează, se topesc, dispar. Unde cândva se simțeau bine, dintr-odată spun că le place să se distreze altfel ori că au alte interese.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, vin atenționări cu privire la capcane, oboseală, stres, legate de responsabilități. Au mult de reflectat dacă e timpul, e momentul, au vârsta și cheful pentru diverse lucruri de făcut și cu ce vin ele la pachet. Neptun retrograd spune: știi, poate nu îți pare toxic ceva, dar e posibil să fie mai mult decât ai nevoie sau poți duce.

Racii au retrogradarea lui Neptun în zona cunoașterii, a educației. Pot avea multe teste morale de dat. Sunt situații în care lasă de la ei, mai ales în august sau septembrie. Au niște teste și e bine să nu se grăbească să tragă concluzii sau să spună că e bine sau e rău. Ideea e să nu condamne, pentru că Neptun aduce o înțelegere profundă dincolo de fapte. Asta nu înseamnă că fac compromisuri pentru a nu greși, dar există mai multe unghiuri din care pot privi o situație.

ADVERTISEMENT

Neptun retrograd pentru Fecioare: maximă atenție la situațiile de descurajare!

Pentru Lei, Neptun retrograd permite renunțări, dar cu grație. Le dă curajul să fie detașați, să facă lucruri financiar vorbind, dar fără să se agațe de anumite lucruri. Au în vedere un câștig, dar Neptun militează pentru suficientă detașare încât să nu fie prizonierii unui câștig.

Fecioarele își analizează situațiile în care sunt retrase, lașe, n-au curaj, sunt temătoare, neîncrezătoare în ele. Finalul de vară aduce situații relaționale în care se rușinează de ele, deși simt că trebuie să facă pași. E un test să vadă că destinul unor colaborări depinde de alegerea lor, dacă să intervină sau nu și cum intervin. Dacă sunt paralizate de teamă, faptul că pierd un tren le poate schimba mult destinul unei relații.

Pentru Balanțe, Neptun retrograd poate fi dezamăgitor în plan profesional. Poate veni cu momente de demotivare. Au sentimentul că sunt speculate și sacrificate. Pot descoperi multe mașinațiuni, oameni care își atribuie meritele lor, idei care li se preiau, oameni care trag sfori pe la spate pentru a se promova pe ei.

Scorpionii au o retrogradare care aduce unele regrete că n-au mărturisit iubirea, cât aveau, la timpul potrivit. Pot exista situații de viață care se repetă. Pot descoperi rădăcina unui anumit tipar, mai ales în dragoste. Nu sunt convingeri neapărat corecte, dar le-a dictat pentru multă vreme un comportament. Ei niciodată nu spun te iubesc sau își cer scuze. Au șansa să realizeze niște erori de judecată.

Peștii descoperă care nu e calea lor în viață

Săgetătorii au nevoie și pot manifesta, cu Neptun retrograd, mai multă grijă pentru confortul familiei. Simt nevoia să își încarce bateriile. Harta lor, spre finalul verii, e foarte frumoasă în carieră. Au nevoie să se întoarcă în locul lor sacru ori și-l caută. E o perioadă un pic delicată, căci trebuie să se bazeze pe ei și pe cei de lângă ei.

Capricornii au și ei o perioadă tensionată. Își dau seama că s-au creat anumite relații din cauza interpretării muțeniei lor. Legat de comunicare, au șansa acum când spun prea mult sau prea aspru niște lucruri, când tac și rănesc. August și septembrie sunt luni delicate în care trebuie să își măsoare atent cuvintele.

Vărsătorii au un Neptun retrograd care îi avertizează să nu se risipească. Se pot apuca de lucruri care sunt mai mari decât puterile lor. Nu mai trebuie doar să viseze. E un tranzit destul de realist. Peștii, în schimb, privesc adânc în sufletul lor. Pot realiza care nu e calea lor. Poate nu știu care e calea lor, dar sigur își dau seama că anumite poteci nu li se potrivesc. Pot lua contact cu conștiința lor, care le spune ce e potrivit pentru ei și ce nu e potrivit. Recunosc anumite momente delicate față de ei.

Pentru alte previziuni astrologice realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT