Life

Neslihan Atagul din Fiica ambasadorului, surpriză pentru fani. Actrița va colabora la un nou serial alături de soțul ei

Neslihan Atagul, protagonista din serialul “Fiica ambasadorului”, are o surpriză pentru fani. Actrița va colabora la un nou proiect alături de soțul ei, Kadir Dogulu.
10.03.2022 | 12:48
Neslihan Atagul din Fiica ambasadorului surpriza pentru fani Actrita va colabora la un nou serial alaturi de sotul ei
Neslihan Atagul va colabora cu soțul ei la un nou proiect. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Neslihan Atagul (29 de ani) și Kadir Dogulu (39 de ani) formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori din Turcia și vor colabora la un nou proiect, după nouă ani.

Neslihan Atagul va colabora cu soțul ei la un nou proiect

Cei doi actori s-au cunoscut în urmă cu nouă ani, atunci când au jucat în serialul “Un destin la răscruce”. Producția a avut succes atât în Turcia, cât și în străinătate, inclusiv în România.

ADVERTISEMENT

Neslihan Atagul a apărut și în alte seriale de succes, cum ar fi “Dragoste infinită”, unde a jucat alături de Burak Ozcivit. În prezent, actrița joacă rolul principal în serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D.

După serialul de succes în care au jucat împreună în perioada 2013 – 2014, cei doi nu au mai avut ocazia să apară împreună în producții de amploare.

ADVERTISEMENT

Birsen Altuntaș, o jurnalistă cunoscută în Turcia, a anunțat recent că Neslihan și Kadir vor colabora la un nou serial. Acesta se va numi “Gecenin Ucunda” (“La capătul nopții”), potrivit kanald.ro. Serialul este adaptat după un celebru roman scris de Peride Celal.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre noul serial. Kadir Dogulu este fondatorul companiei de producție de seriale turcești Alim Yapim. Acesta a devenit partener de producție alături de TMC Film pentru realizarea noului proiect în care va juca soția lui.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei turcești, Neslihan Atagul va fi protagonista serialului, iar soțul ei se va ocupa de partea de producție.

Cei doi actori sunt căsătoriți din 2016

Kadir Dogulu și Neslihan Atagul sunt împreună din 2013, iar trei ani mai târziu au decis să se căsătorească. Diferența de vârstă de zece ani dintre cei doi nu a fost deloc un obstacol și sunt mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Nunta a avut loc într-un restaurant de lux de pe malul Bosforului, într-un cadru de vis. În ultimii doi ani, presa din Turcia scria că cei doi actori s-ar confrunta cu probleme în căsnicia lor.

Mai mult, au apărut speculații potrivit cărora cei doi ar urma să divorțeze, însă ipostazele în care apar în imaginile postate pe rețelele sociale demonstrează contrariul.

ADVERTISEMENT