Life

Netflix a luat decizia care pe care mulți români nu și-o doreau. Anunțul a fost făcut și nu se mai poate schimba nimic

Netflix a luat decizia care pe care mulți români nu și-o doreau. Anunțul a fost făcut și mulți fani vor rămâne dezamăgiți.
15.11.2023 | 16:29
Netflix a luat decizia care pe care multi romani nu sio doreau Anuntul a fost facut si nu se mai poate schimba nimic
Netflix a luat decizia care pe care mulți români nu și-o doreau. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Netflix a luat decizia care pe care mulți români nu și-o doreau. Anunțul a fost făcut acum și mulți s-au supărat.

Netflix a luat decizia care pe care mulți români nu și-o doreau

Fanii serialului Wednesday au primit o veste tristă. Dacă primul sezon a fost filmat la noi în țară, iată că al doilea nu va mai fi produs tot aici.

ADVERTISEMENT

Wednesday a fost primul serial original al Netflix filmat la noi în țară, dar nu se va mai întâmpla același lucru și pentru cel de-al doilea sezon, transmit revista Variety și site-ul de specialitate Deadline.

Printre locurile unde s-a filmat serialul se află Castelul Cantacuzino și gara din Sinaia. De asemenea, anumite scene din Wednesday au fost filmate la Casa Monteoru din București, Sera Veche a Grădinii Botanice și studiourile Buftea.

ADVERTISEMENT

Protagonista lăuda țara noastră după filmările avute loc aici. Ea spunea despre Sinaia că are peisaje care par făcute în Photoshop.

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Și locul unde se află școala noastră e cool fiindcă am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop”, a spus Jenna Ortega pentru Hotnews.

Când apare noul sezon

Sezonul doi al celebrului serial ar urma să fie filmat în Irlanda. Această informație nu a fost încă oficial confirmată de Netflix. Dar sursele spun că aceasta este țara aleasă pentru noile episoade.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește noul sezon, fanii mai au de așteptat. Filmările urmează să înceapă abia în aprilie 2024, așa că până la momentul în care producția va apărea efectiv pe ecrane mai este mult.

Primul sezon al serialului Wednesday a fost filmat în România în 2021. Acesta a spart multe recorduri și decizia de a se face un nou sezon a fost luată încă din ianuarie.

ADVERTISEMENT
Tags: