Life

Neti Sandu, în costum de baie la 62 de ani. Imagini uimitoare cu prezentatoarea de la Pro TV

Neti Sandu se bucură de un concediu binemeritat perioada aceasta pe litoralul românesc, alături de câteva persoane apropiate, dovadă fiind imaginile publicate în mediul virtual.
22.07.2021 | 20:02
Neti Sandu in costum de baie la 62 de ani Imagini uimitoare cu prezentatoarea de la Pro TV
Neti Sandu, în costum de baie la 62 de ani. Imagini uimitoare cu prezentatoarea de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV s-a afișat în costum de baie, la plajă, împreună cu nepoata sa, Alice Kapelovies, o jucătoare de volei extrem de experimentată. Vedeta apare cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit.

Plină de energie și optimism, Neti Sandu se bucură de zilele lungi de vară și de soare în stațiunea Mamaia. Imaginile stau dovadă că bruneta se simte excelent în compania persoanelor dragi.

ADVERTISEMENT

Și pentru că își ține fanii la curent cu ultimele evenimente din viața ei, astroloaga nu a ratat fotografiile în costum de baie, deși nu se observă foarte bine cum arată aceasta.

Neti Sandu, în vacanță pe litoralul românesc. Cum s-a afișat pe plajă, la 62 de ani

Este pentru prima oară când Neti Sandu publică pe rețelele de socializare poze în care apare în costum de baie, însă se pare că de data aceasta a îndrăznit mai mult.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatoarea de la Pro TV le-a arătat urmăritorilor din mediul online cât de fericită este atunci când pleacă în concediu. De altfel, vedeta nu a renunțat la stilul ei nici măcar pe plajă.

Ochelarii voluminoși și rujul de culoare roz nu lipsesc din ținuta brunetei, Neti Sandu fiind o persoană veselă nu numai prin felul de a fi, ci și prin hainele pe care le poartă în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

„Îmi lipsește horoscopul prezentat de tine”, „O vacanță minunată ca tine Neti”, „Să ai parte de mult soare, să te bucuri de tot ce-i frumos”.

„Vai, s-a stricat coafura!  E pentru prima dată! Vacanță plăcută și multe bucurii!” sau „Neti, ai grijă să nu fie soarele în retrograd și să te arzi!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT
Neti Sandu, imagini de pe litoralul românesc
Neti Sandu, imagini de pe litoralul românesc. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Neti Sandu, adevărul despre operațiile estetice. Are sau nu intervenții

Neti Sandu se menține în formă maximă la 62 de ani, precizând că totul ține de o alimentație sănătoasă. Vedeta de la Pro TV nu este adepta sportului, însă obișnuiește să recurgă la diferite trucuri și creme.

„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam.

Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal!

Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor”, a declarat în urmă cu ceva vreme astroloaga pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT