Fotbal intern

Netitularizarea unui fotbalist de la Craiova stârnește controverse: „Ții ‘Ghepardul’ în cușcă și îi dai drumul în minutul 70?!”

23.04.2021 | 16:58
Netitularizarea unui fotbalist de la Craiova starneste controverse Tii Ghepardul in cusca si ii dai drumul in minutul 70
ADVERTISEMENT

Absența din primul unsprezece a unui jucător de națională a contrariat pe mulți oameni din fotbalul românesc, care consideră că ar trebui să i se acorde mult mai multe minute.

Luptă surpriză pentru titularizare în echipa lui Marinos Ouzounidis, după ce un titular cert a fost ținut pe bancă la ultimele partide din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre jucătorul care a făcut parte din lotul lui Adrian Mutu la EURO U21 și consideră că acesta nu ar trebui să lipsească la nicio partidă.

Basarab Panduru, impresionat de Ștefan Vlădoiu: „Aleargă cu 36-37 de km/h! Îl bate și pe Usain Bolt!”

Fostul mare jucător al Stelei și actual analist la Telekom Sport, a vorbit la superlativ despre tânărul fundaș dreapta al Universității Craiova, Ștefan Vlădoiu, despre care spune că are o viteză uluitoare: „Deci îl ai pe partea dreaptă pe ”Ghepardul”, pe Vlădoiu. Care aleargă, potrivit datelor, cu o viteză de 36-37 de km la oră. Adică pe anumite porţiuni, pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt”, a fost declarația lui „Pandi” care a făcut senzație.

ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu are 22 de ani și este unul dintre cei mai promițători tineri din lotul Universității Craiova, singurul jucător al oltenilor care a jucat la Campionatul European U21, dar care a fost mai mult rezerve la ultimele meciuri, ceea ce l-a surprins profund pe Basarab Panduru.

Fundașul dreapta este crescut în Bănie și este evaluat conform transfermarkt la 800.000 de euro, iar Panduru i-a găsit porecla perfectă: „Ghepardul”, datorită vitezei sale: „Măi, dacă e aşa de adevărat, un jucător tânăr, cu viteza asta, îl ţii pe ”Ghepard” numai în cuşcă de câteva meciuri şi îi dai drumul numai prin minutul 70 şi, când îl bagi, îl bagi extremă dreapta”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Vlădoiu – Vătăjelu, luptă surpriză pentru titularizare la Universitatea Craiova

Bogdan Vătăjelu a fost în mod surprinzător preferat de antrenorul grec la ultimele partide, iar pentru ultimele meciuri din play-off se pare că între cei doi jucători va fi o adevărată bătălie pentru un post de titular.

Alegerea este și mai surprinzătoare ținând cont că la origini Vătăjelu este fundaș stânga, însă acolo are șanse foarte mici să joace, pentru că Nicușor Bancu este titular de bază atât la club cât și la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu a jucat 28 de meciuri în acest sezon și a jucat în medie 65 de minute per partidă, fiind unul dintre cei mai constanți „lei”. Marinos Ouzounidis a explicat însă în urmă cu ceva timp strategia sa cu privire la postul de fundaș dreapta: „Vom vedea cine va câştiga postul de fundaş dreapta, dar ambii sunt fotbalişti foarte buni. Decizia depinde de anumiţi factori legate de meci. Vătăjelu este un jucător experimentat, inteligent. Vlădoiu este tânăr şi trebuie să-l ajutăm să fie şi mai bun. Am început să lucrăm individual cu el şi sunt convins că va progresa foarte mult”, a declarat Marinos Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 2,20 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT