Sport

Neymar, aproape de plecarea de la PSG! Este dorit în Premier League

Neymar este foarte aproape să plece în această vară de la PSG. Starul brazilian este dorit de un club din Premier League.
14.07.2023 | 12:34
Neymar aproape de plecarea de la PSG Este dorit in Premier League
Neymar este aproape să o părăsească pe PSG. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Neymar și-a găsit echipă și este aproape să o părăsească pe PSG în această perioadă de transferuri. „Decarul” brazilian este dorit cu insistență de Chelsea. Antrenorul Mauricio Pochettino forțează prima lovitură în această fereastră de mercato a britanicilor.

Neymar, aproape de plecarea de la PSG! Este dorit în Premier League

Deși presa din Franța a anunțat că venirea lui Luis Enrique l-ar putea relansa pe Neymar, internaționalul brazilian este aproape să plece din capitala Franței. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani este dorit de Chelsea, iar PSG pare dispusă să-l lase să plece pe sud-american, potrivit AS.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, jurnaliștii din Hexagon scriu că Neymar le-ar fi transmis șefilor că vrea să plece de pe Parc des Princes încă de la începutul verii. Chelsea pregătește o ofertă oficială pentru transferul jucătorului brazilian, ceea ce ar reprezenta prima lovitură dată de Chelsea sub comanda lui Mauricio Pochettino.

Astfel, Neymar ar urma să o părăsească pe PSG după 6 sezoane. În perioada de transferuri din vară, saudiții de la Al-Hilal și-au manifestat interesul pentru jucătorul brazilian. Potrivit sursei menționate, „decarul” va lua o hotărâre după o discuție cu Luis Enrique, noul antrenor al parizienilor.

ADVERTISEMENT

PSG, decizie radicală în privința lui Kylian Mbappe

Perioada de transferuri din această vară este foarte tensionată pentru PSG. Campioana Franței este pe cale să își piardă toate vedetele din atac, după plecarea lui Messi, interesul pentru Neymar, dar și anunțul lui Kylian Mbappe, care nu își va prelungi contractul scadent în vara anului 2024.

Totuși, șeicii lui PSG vor să „scape” de Kylian Mbappe încă din această vară pentru a nu-l pierde gratis anul viitor. Conducerea francezilor i-a pus pe masă atacantului două opțiuni: fie semnează prelungirea contractului, fie pleacă în această vară.

ADVERTISEMENT

Pentru că refuză să plece, PSG a trecut la măsuri „extreme”. Campioana din Ligue 1 vrea să-l forțeze pe Kylian Mbappe să își prelungească înțelegerea, apelând la metode fără precedent. Parizienii vor să-l excludă pe Kylian Mbappe din cantonamentul de vară, care va avea loc, începând cu 22 iulie în Japonia, potrivit RMC Sport.

„Încolțit”, francezii sunt convinși că atacantul va fi nevoit să semneze prelungirea contractul. La fel s-a întâmplat și la finalul sezonului 2021/2022, când Kylian Mbappe a semnat prelungirea în ultimul moment, din cauza presiunii, deși a fost aproape de un transfer la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

PSG, patru amicale înainte de startul oficial al noului sezon

La fel ca în stagiunea precedentă, PSG a ales Japonia pentru cantonamentul de vară dinaintea noului sezon. Parizienii au programat deja meciurile amicale și le vor înfrunta în ordine pe: Al-Nassr, C-Osaka și Inter.

Înainte de plecarea în Asia, PSG va disputa un meci amical cu Le Havre. Primul meci oficial al noului sezon pentru PSG va fi în compania celor de la Toulouse, pe 5 august, în Supercupa Franței.

ADVERTISEMENT