Sport

Neymar, aproape de un supertransfer în Premier League! Cei doi granzi care se bat pentru semnătura brazilianului

Ruptura dintre Neymar şi PSG este evidentă şi sunt şanse mari ca brazilianul să fie transferat în Premier League. Chelsea şi Newcastle se bat pentru semnătura starului.
11.05.2023 | 19:20
Neymar aproape de un supertransfer in Premier League Cei doi granzi care se bat pentru semnatura brazilianului
Neymar, aproape de o plecare de la PSG. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar este în recuperare după accidentarea suferită la gleznă şi va reveni pe gazon în startul sezonului viitor. Totuşi, starul brazilian ar putea să înceapă noua stagiune în tricoul altei echipe, după ruptura de PSG.

Neymar, aproape de un supertransfer în Premier League!

Cele trei superstaruri ale echipei, Messi, Neymar şi Mbappe, sunt pe picior de plecare. Dacă argentinianul a primit o ofertă stratosferică de la Al Hilal, Real Madrid face un pressing agresiv la Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Neymar nu se mai simte nici el prea apreciat la Paris. Ultraşii clubului l-au vizitat la vilă şi au transmis un semnal de alarmă, în timp ce conducerea clubului este nemulţumită de accidentările mult prea dese.

Chelsea şi Newcastle îl vor pe starul brazilian!

PSG vrea să restructureze lotul în intersezon şi este foarte posibil ca Neymar să fie unul dintre jucătorii vânduţi. Brazilianul este dorit în Premier League de granzii Chelsea şi Newcastle, care au şi banii pentru un transfer uriaş.

ADVERTISEMENT

În continuare, Neymar reprezintă cel mai scump transfer în istorie, PSG luându-l în 2017 de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro. În mod evident, parizienii nu vor putea să îşi recupereze decât o parte din această sumă.

Brazilianul are contract până în 2025 la PSG şi are un salariu lunar brut de 3,6 milioane de euro, astfel că parizienii ar face o economie uriaşă în bugetul salarial, pe care oricum au de gând să îl reducă drastic.

ADVERTISEMENT

Se destramă tripleta Messi-Neymar-Mbappe?

PSG se va despărţi sigur în această vară şi de Leo Messi. Suspendarea argentinianului după vizita neanunţată în Arabia Saudită a creat o falie iremediabilă între cele două părţi şi Messi va pleca după doi ani la Paris.

Deşi a ales să rămână la PSG, Kylian Mbappe este dorit în continuare de Real Madrid. “Galacticii” pun pe masă 250 de milioane de euro pentru transfer, care ar reprezenta un nou record mondial.

ADVERTISEMENT

Neymar a evoluat în 29 de meciuri în actuala stagiune, reuşind să înscrie 18 goluri şi să dea 11 pase decisive. În ciuda tripletei stelare din atac, PSG nu a reuşit să câştige Liga Campionilor.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,03 este cota pentru „interval goluri PSG: 2-3” la meciul PSG – Ajaccio

ADVERTISEMENT