Sport

Leo Messi și-ar fi dat acordul pentru a merge la Al Hilal. Cu ce salariu fabulos l-au convins șeicii arabi

Este din ce în ce mai clar că Leo Messi nu va mai continua din vară la PSG, dar ultimele informații duc către faptul că a ajuns deja la un acord extraterestru cu Al Hilal.
08.05.2023 | 18:33
Leo Messi siar fi dat acordul pentru a merge la Al Hilal Cu ce salariu fabulos lau convins seicii arabi
Este din ce în ce mai clar că Leo Messi nu va mai continua din vară la PSG, dar ultimele informații duc către faptul că a ajuns deja la un acord extraterestru cu Al Hilal. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a creat un scandal monstru în Franța la începutul săptămânii trecute când a plecat fără să anunțe în Arabia Saudită pentru a-și onora contractul de imagine cu țara din Golf.

Acord de principiu între Al Hilal și Leo Messi

Doar că zvonurile spun că vizita în Arabia Saudită nu a fost una pur contractuală, ci Leo Messi și-ar fi negociat și chiar ar fi ajuns la un acord pentru un transfer la Al Hilal începând din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul spaniol Marcal Lorente de la El Chiringuito a anunțat că starul argentinian ar fi bătut palma cu șeicii arabi și din vară va merge la Al Hilal, cel mai prestigios club din zona Golfului.

Campionul mondial ar urma să încaseze un salariu anual de 363 de milioane de euro, mult peste cele 200 de milioane de euro pe care le primește marele său rival Cristiano Ronaldo la Al Nassr. În plus, Messi va avea un venit de nouă ori mai mare decât are la PSG.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, arabii i-au promis că îi vor aduce alături și doi dintre cei mai buni prieteni. Este vorba de spaniolii Sergio Busquets și Jordi Alba, alături de care Messi a jucat mulți ani la Barcelona. Mijlocașul își încheie contractul cu catalanii în această vară și va semna pe doi ani, în timp ce înțelegerea fundașului expiră în 2024, dar conducătorii grupării ”blaugrana” ar vrea să scape de el.

Zvonurile despre un transfer la Al Hilal au apărut prima dată la începutul anului

De remarcat este faptul că Lionel Messi a revenit luni, 8 mai la antrenamentele lui PSG, după ce la începutul săptămânii trecute a fost suspendat timp de două săptămâni și amendat cu o sumă record.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a lipsit din meciul pe care liderul din Ligue 1 l-a câștigat în deplasare cu Troyes, dar presa franceză a scris că suspendarea sa ar putea fi scurtată după ce și-a cerut scuze pentru plecarea neanunțată și astfel să fie prezent la întâlnirea din weekend cu Ajaccio.

Nu este pentru prima dată când se vorbește despre o venire a superstarului la Al Hilal. La scurt timp după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr, tricouri cu numele portughezului au început să fie vândute ca pâinea caldă. În replică, conducătorii lui Al Hilal au decis să vândă tricouri ale echipei cu numele lui Lionel Messi, chiar dacă jucătorul argentinian nu avea vreun contract cu formaţia din Riad.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Khalid Al-Dhiyab susţinea la acel moment că Al Hilal este pregătită să-i ofere lui Lionel Messi un contract cu un salariu de 900.000.000 de euro pe trei sezoane. Trebuie spus că argentinianului i se termină în această vară înțelegerea cu PSG.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,10 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 1,5” la meciul PSG – Ajaccio!

ADVERTISEMENT