Fotbal international

Neymar, gafă după finala Ligii Campionilor. Brazilianul a vrut să o felicite pe Bayern, dar a încurcat echipele

24.08.2020 | 15:48
Neymar gafa dupa finala Ligii Campionilor Brazilianul a vrut sa o felicite pe Bayern dar a incurcat echipele
ADVERTISEMENT

PSG a fost învinsă în ultimul act al Ligii Campionilor contra lui Bayern Munchen, cu 1-0, iar după meci brazilianul Neymar (28 de ani) a felicitat pentru victorie echipa greșită.

Neymar și colegii săi au fost învinșii după finală. El a postat pe contul său de Twitter un mesaj de încurajare unde și-a felicitat oponenții pentru victorie.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a uitat o literă, astfel în loc să o felicite pe Bayern a felicitat-o pe Bayer (rivala bavarezilor din campionatul Germaniei).

”Nu sunt sigur de ce mă feliciți, din moment ce sunt în vacanță și mă joc FIFA, dar mulțumesc”

”Să pierzi face parte din sport. Încercăm totul, luptăm până la final. Mulțumesc pentru sprijin și afecțiune fiecăruia dintre voi. Și felicitări lui BAYER”, a scris brazilianul pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Echipa de social media a lui Bayer Leverkusen i-a răspuns brazilianului lui PSG. Cel care se ocupă de pagina de Twitter a echipei germane a postat:

”Mulțumesc, Neymar! Nu sunt sigur de ce mă feliciți, din moment ce sunt în vacanță și mă joc FIFA, dar mulțumesc”.

ADVERTISEMENT

Și Sergiu Buș de la FCSB a făcut o gafă asemănătoare

Greșeala brazilianului aduce aminte de gafa făcută de Sergiu Buș de la FCSB la finalul meciului câștigat de bucureșteni cu 3-0.

Vârful a confundat Armenia cu Albania și a spus că FCSB va evolua în primul tur preliminar al Europa League cu o echipă din Albania. Corect era că formația sa se va duela cu o echipă armeană.

ADVERTISEMENT

”Urmează meciul cu Shirak, da…Nu știu pe ce loc au terminat, 3 sau 4 în Albania…Nu am căutat pe net nimic despre ei. Vom pregăti meciul de mâine încolo și 100% vom ști și tactic, și ce trebuie să facem în teren”.

ADVERTISEMENT