Fotbal international

Neymar ignoră pandemia! Cum şi-a sărbătorit vedeta lui PSG ziua de naştere. Video

05.02.2021 | 17:51
Neymar ignora pandemia Cum sia sarbatorit vedeta lui PSG ziua de nastere Video
ADVERTISEMENT

Neymar ignoră pandemia care a afectat în întregime planeta, starul lui PSG sărbătorind de ziua lui de naștere alături de familie și prieteni, la reședința sa din Yvelines.

Despre Neymar se cunoaște că adoră petrecerile, cu ocazia sărbătorilor de iarnă ar fi organizat o petrecere cu 500 de oameni, fapt negat de fotbalist la ceva timp după.

ADVERTISEMENT

Mulți consideră că aceste obiceiuri îi distrag brazilianului atenția de la fotbal, însă Neymar consideră că fdeși otbalul este o prioritate în viața sa, nu se va opri din petrecut.

Neymar ignoră pandemia. Cum a sărbătorit starul lui PSG de ziua lui

Neymar a fost întâmpinat la reședința sa din Yveslines de familie șî prieteni, care au dat startul petrecerii atunci când fotbalistul lui PSG a ajuns acasă. Imaginile de la eveniment au fost postate pe mai multe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pe data de 5 februarie, Neymar a împlinit 29 de ani, o vârstă potrivită pentru a atinge maturitatea sportivă. Surpinzător pentru un jucător de la care se aștepta să fie “moștenitorul” lui Pele, este faptul că nu a reușit să cucerească Balonul de Aur sau să conduca naționala Braziliei spre titlul mondial.

Singurul trofeu la care a pus umărul cucerit de națională, a fost titlul olimpic din 2016, atunci când Brazilia a învins Germania la penalty-uri în finală. În 2017 a devenit cel mai scump jucător transferat în istorie, PSG plătind 222 de milioane de euro Barcelonei pentru serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Neymar, despre modul său de viață: “Nu o să mă opresc din a o face”

Neymar a fost acuzat de presă, dar și de unii tehnicieni, că nu se oprește din a organiza petreceri grandioase, iar brazilianul declară că nici nu are de gând să o facă, aceste obiceiuri fiind parte a modului său de viață.

“Cui nu-i place să petreacă? Tuturor le place să se distreze. Eu știu când pot să merg, știu când pot să o fac și când să nu o fac, în ciuda faptului că lumea mă crede imatur și că nu știu ce fac.

ADVERTISEMENT

Sunt în fotbal de câțiva ani, dar dacă stai tot timpul și sută la sută cu mintea concentrată numai la a juca fotbal, după părerea mea, explodezi. E vorba de timpul meu pentru a mă relaxa, pentru a mă calma. Nu o să mă opresc din a o face”, a declarat Neymar.

ADVERTISEMENT