Fotbal international

Neymar nu își mai ascunde intențiile legate de viitorul său. Ce le-a transmis colegilor de la PSG

08.06.2020 | 17:02
Neymar nu isi mai ascunde intentiile legate de viitorul sau Ce lea transmis colegilor de la PSG
ADVERTISEMENT

Atacantul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Neymar, nu își mai ascunde intențiile legate de viitorul său și spune tot mai des că își dorește să revină la FC Barcelona.

Neymar nu își mai ascunde intențiile legate de viitorul său

Starul brazilian și-a dat seama la scurt timp după sosirea în franța că nu a făcut cea mai bună alegere și a tot încercat tot timpul să lanseze mesaje cum că ar fi dispus să se întoarcă pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Mai nou, cotidianul catalan Mundo Deportivo a scris despre faptul că Neymar le-a transmis celor mai apropiați coechipieri din vestiarul de la PSG că este disperat să revină la FC Barcelona.

”Vreau să merg la Barca”, le-a mărturisit Neymar celor mai apropiați colegi de la PSG, cu care a menținut contactul în cele aproape trei luni de izolare impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

PSG trebuie să aleagă între Neymar și Mbappe

Starul brazilian este în continuare dezamăgit de faptul că negocierile purtate de cele două cluburi în vara anului trecut nu s-au finalizat, în ciuda faptului că Barcelona a oferit 130 de milioane de euro și mai mulți jucători.

Cu toate acestea, Neymar este încrezător că această mutarea se va face în această vară, cu toate că gruparea catalană nu pare dispusă să arunce cu banii într-o perioadă de criză economică în fotbal.

ADVERTISEMENT

Marele atu al acestui transfer l-ar putea repezenta problemele pe care PSG le-ar putea avea cu fair-play-ul financiar. Dacă se va ajunge într-o situație dificilă, francezii vor fi nevoiți să-și vândă una dintre cele două mari vedete, Neymar sau Kylian Mbappe, iar campionul mondial pare de neclintit în acest moment de pe Parc des Princes.

Brazilianul este conștient că dacă vrea să plece de la PSG, va trebui să dea tot ce are mai bun în acest final de sezon. Cu titlul de campioană în buzunar după decizia federației franceze de a încheia campionatul din cauza pandemiei, PSG visează la Champions League.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Thomas Tuchel a reușit să joace ambele manșe ale optimilor de finală și a trecut de Borussia Dortmund, scor general 3-2, și așteaptă reluarea competiției pentru a-și afla viitoarea adversară.

ADVERTISEMENT