Fotbal international

Neymar, petrecere nebună în plină pandemie! Ce spune starul despre ”mega-Revelion”

29.12.2020 | 10:48
Neymar petrecere nebuna in plina pandemie Ce spune starul despre megaRevelion
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la ziarul brazilian O Globo au detonat o adevărată bombă. Ei notează că Neymar ar fi organizat o petrecere uriașă pe domeniul acestuia din Mangaratiba, o stațiune aflată la 100 de kilometri vest de Rio de Janeiro.

Această știre a provocat indignare în Brazilia, a treia cea mai afectată țară de pe planetă de pandemia de coronavirus. Potrivit sursei amintite, petrecerea a început vineri și ar trebui să țină cinci zile.

ADVERTISEMENT

Singura condiție pusă de starul brazilian ar fi aceea ca invitații să nu utilizeze telefoanele pentru ca poze de la petrecere să nu apară în spațiul public.


Avocatul lui Neymar neagă că fotbalistul ar organiza o petrecere

UPDATE, 29 decembrie, ora 10:49 / Un avocat al lui Neymar a negat faptul că atacantul formaţiei PSG ar organiza o petrecere cu participare numeroasă, aşa cum a scris presa braziliană.

ADVERTISEMENT

Conform L’Equipe, o agenţie de evenimente, Fabrica, a precizat, fără a face referire la numele lui Neymar, că organizează o petrecere de Anul Nou, nu însă cu 500 de invitaţi, cum a scris presa braziliană, ci cu 150 şi cu respectarea tuturor normelor sanitare.

”Agenţia Fabrica precizează că este creatorul şi producătorul evenimentului de Revelion din regiunea Costa Verde, în statul Rio de Janeiro, la care vor participa aproximativ 150 de persoane. Evenimentul va avea loc în conformitate cu toate standardele de sănătate stabilite de agenţiile publice.

ADVERTISEMENT

Compania precizează, de asemenea, că evenimentul privat, cu acces exclusiv pentru invitaţi şi fără vânzare de bilete, are loc cu toate licenţele necesare pentru realizarea acestuia, obţinute de la organismele competente”, a arătat agenţia.

Avocatul jucătorului spune însă că această petrecere nu are legătură cu clientul său. ”Este un eveniment Fabrica, nu are nicio legătură cu Neymar”, a declarat avocatul. Acesta a precizat că fotbalistul îşi va petrece finalul de an alături de familia sa: ”Este alături de familie, de fiul său şi de fizioterapeutul său”.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 27 decembrie, ora 11:33

Brazilia e a treia cea mai afectată țară din lume de pandemia de coronavirus

O discotecă ar fi fost creată în subsolul cu pereți antifonați al vilei jucătorului echipei PSG, pentru ca zgomotul să nu ajungă la cei care locuiesc în apropiere. Conform presei din Brazilia, la petrecere ar fi participat aproape 500 de persoane.

Detaliile despre petrecerea dată de brazilian au provocat un val de indignare pe rețelele sociale. Situația din țara natală a lui  Neymar a devenit și mai rea în ultimul timp din cauza pandemiei de coronavirus. Brazilia se află pe poziția a treia în lume la capitolul celor mai afectate națiuni de pandemia de coronavirus, cu aproximativ 7,5 milioane de infectări și cu peste 190.000 de morți.

Neymar (28 de ani) a suferit o accidentare în minutele de prelungiri ale duelului dintre echipa sa și Olympique Lyon  (0-1) și a fost scos cu targa de pe terenul de joc.

Neymar ar putea fi transferat pentru 100 de milioane de euro

Jucătorul celor de la PSG a ieșit accidentat după o intrare dură a lui Thiago Mendes, în cel de-al șaptelea minut de prelungiri. După ce centralul Benoit Bastien, cel care a făcut praf duelul dintre CFR Cluj și Young Boys, a consultat arbitrajul video, jucătorul lui Lyon a primit cartonașul roșu pentru faultul dur comis asupra starului brazilian.

Neymar ar putea să o părăsească pe PSG dacă nu se va înțelege cu cei din conducerea clubului pentru prelungirea înțelegerii. PSG vrea în schimbul vârfului din Brazilia 100 de milioane de euro.

De o eventuală aducere a jucătorului brazilian ar fi fost în continuare interesați cei de la FC Barcelona, dar prețul cerut de echipa franceză este unul aproape imposibil de suportat de spanioli. Neymar a marcat 3 goluri pentru PSG în cele 7 partide din campionatul Franței în care a evoluat în acest sezon. În Liga Campionilor a înscris de două ori mai mult în cele cinci partide în care a jucat pentru echipa din Franța.

ADVERTISEMENT