Fotbal international

Neymar revine la PSG! Când va juca primul meci. Anunțul francezilor

21.03.2021 | 15:38
Neymar revine la PSG Cand va juca primul meci Anuntul francezilor
ADVERTISEMENT

Brazilianul Neymar a trecut peste problemele medicale și este pregătit să-și facă reintrarea în garnitura campioanei PSG.

Starul parizienilor s-a accidentat la începutul lunii februarie, în victoria campioanei PSG, 1-0 cu Caen, în Cupa Franței și a ratat nu mai puțin de 9 meciuri, între care și dubla din optimile Ligii Campionilor cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost primită cu entuziasm de fanii parizienilor în contextul în care Neymar a suferit numai puțin de 3 accidentări în ultimele cinci luni.

Neymar revine în meciul cap de afiș al etapei a 30-a din Ligue 1

Problemele musculare și o mai veche accidentare la gleznă l-au făcut pe Neymar să rateze meciuri importante în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Fără el în teren, PSG n-a mai avut parcursul de metronom din sezoanele precedente, iar acest lucru se vede în clasamentul Ligue 1, unde trupa de pe Parc des Princes este doar a doua, la 3 puncte în urma liderului Lille.

Neymar este apt de joc și a fost anunțat titular în meciul cap de afiș al etapei a 30-a, dintre Lyon și PSG, programat duminică, 21 martie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Neymar, replică pentru cei care îl acuză că simulează accidentările

Starul brazilian este acuzat constant de comportament nesportiv, reproșându-i-se că simulează excesiv și că cele mai multe accidentări sunt doar în închipuirea lui.

”Mă doare când aud jucători, antrenori și comentatori care mă acuză că simulez, că sunt fals, că mă plâng și că sunt răsfăţat.

ADVERTISEMENT

Sincer să fiu, mă supără și nu știu cât voi mai rezista pentru că eu vreau doar ca să fiu fericit jucând fotbal. Atât și nimic mai mult”, a postat Neymar, recent, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT