Sport

Neymar, vacanță exotică la Miami. Câte mii de dolari costă o cameră în resortul în care e cazat superstarul lui PSG. Video

Neymar (30 de ani) profită în sfârșit de vacanță. Superstarul brazilian a câștigat campionatul PSG, iar apoi a marcat trei goluri în amicalele naționalei din Asia, cu Coreea de Sud (5-1) și Japonia (1-0).
10.06.2022 | 19:07
Neymar vacanta exotica la Miami Cate mii de dolari costa o camera in resortul in care e cazat superstarul lui PSG Video
Neymar, vacanță exotică la Miami. Câte mii de dolari costă o cameră în resortul în care e cazat superstarul lui PSG. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar se bucură din plin de vacanță. După ce a terminat meciurile la echipa de club și la națională, vedeta lui PSG a fugit la Miami, acolo unde este cazat într-un resort de lux.

Neymar își petrece vacanța la Miami. Cât plătește pentru o noapte de cazare

În această perioadă a anului, atacantul brazilian se relaxează pe plaja din Miami și este cazat la Fontainebleau Resort, unde o noapte de cazare costă între 300 și 3500 de dolari.

ADVERTISEMENT

În același hotel cu superstarul lui Paris Saint-German este cazată și Bruna Marquezine (26 de ani), actrița braziliană, care i-a fost iubită timp de cinci ani de zile în perioada 2013-2018. Cei doi au fost zăriți din nou împreună, ceea ce alimentează zvonurile conform cărora aceștia s-ar fi împăcat.

Bruna Marquezine și Neymar, la Miami

Jesse Lingard s-a fotografiat cu Neymar și Ronaldinho

Liber de contract după despărțirea de Manchester United și foarte aproape de un transfer la West Ham, Jesse Lingard (29 de ani) își petrece vacanța în același resort cu Neymar.

ADVERTISEMENT

Pe coasta de sud-est a Americii, mijlocașul englez s-a întâlnit cu vedeta lui PSG, dar și cu Ronaldinho. Lingard s-a fotografiat cu cei doi brazilieni și a postat imaginile pe Instagram.

„M-am întâlnit cu frații mei”, a scris Jesse Lingard, pe contul său oficial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JLingz (@jesselingard)


Dacă Neymar se relaxează din plin, colegul său de la Paris Saint-Germain, Sergios Ramos, nu se oprește din antrenamente. Fundașul spaniol a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se pregătește din greu.

ADVERTISEMENT

„Nu contează unde te afli, mereu e timpul potrivit”, a scris Sergio Ramos, care se antrena cu ganterele, pe un yacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Și jucătorii din România care nu au fost convocați pentru acțiunile echipelor naționale se bucură de mini-concediu, cum ar fi vedetele de la FCSB sau Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT