Sporturi

Nicholas Ionel, campion la Australian Open 2020! Românul a câștigat finala la proba de dublu juniori. VIDEO

31.01.2020 | 14:17
Nicholas Ionel campion la Australian Open 2020 Romanul a castigat finala la proba de dublu juniori VIDEO
ADVERTISEMENT

Nicholas Ionel a reușit o performanță remarcabilă și anume să câștige finala la proba de dublu juniori de la Australian Open 2020.

Nicholas Ionel, campion la Australian Open

David Nicholas Ionel este unul dintre cei mai promițători tineri jucători de tenis români și a reușit să câștige finala de la Australian Open, la proba de dublu juniori, alături de Leandro Riedi (Elveția), în fața cuplului format din Mikolaj Lorens și Karlis Ozolins, 2-1.

ADVERTISEMENT

De altfel, Nicholas Ionel este primul român care se impune la Melbourne într-o probă pe puncte.

Nicholas Ionel, în vârstă de 17 ani, a avut un an 2019 foarte bun, în care a reușit să câștige patru titluri ITF consecutive și a început în forță anul 2020 cu un nou titlu de campion.

Perechea formată din Nicholas Ionel și Leandro Riedi a fost cotată cu numărul 5 înainte de începerea turneului.

ADVERTISEMENT

David și-a depășit cea mai bună performanță la nivelul unui turneu de Grand Slam, aceasta fiind prima victori într-o finală de Slam la juniori, după ce anul trecut a reușit să ajungă până în semifinalele US Open.

  • 17 ani a împlinit David Nicholas Ionel pe 12 octombrie

Jucator, nu jucarie. Junior dar Champion ? #GSChamp Felicitari David-Nicholas Ionel !Multumiri galeriei de lux: Sebi Gima & Fatima Keita.Video credit: Fatima Ingrid.#HapticIonel #HapticJunior #HapticKinetics

Gepostet von Haptic Ryco am Freitag, 31. Januar 2020

S-a pregătit alături de Academia lui Mouratoglou

Nicholas Ionel s-a antrenat în perioada de pre-sezon în Florida, alături de Academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, cel care o pregătește pe Serena Williams.

ADVERTISEMENT

Alături de el, au mai fost prezenți Serena Williams, Coco Gauff, Marius Copil, Christopher Eubanks sau Victoria Azarenka.

În vară, Nicholas Ionel a apărut în mai multe fotografii alături de Cori Gauff, Patrick Mouratoglou, Christopher Eubanks, dar și de artistul Bob Sinclair.

ADVERTISEMENT
  • 552 este locul pe care Nicholas Ionel îl ocupă în clasamentul ATP