Sport

Nick Kyrgios uită de rivalitatea cu Novak Djokovic și sare în apărarea sârbului: „O persoană normală nu ar fi pățit așa ceva”

În timp ce Novak Djokovic se află în continuare izolat într-un hotel din Melbourne, australianul Nick Kyrgios a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarului său de pe terenul de tenis
09.01.2022 | 09:47
Nick Kyrgios uita de rivalitatea cu Novak Djokovic si sare in apararea sarbului O persoana normala nu ar fi patit asa ceva
ADVERTISEMENT

Luni, 10 ianuarie, începând cu ora 01:00, ora României, are loc un moment care va ține cu sufletul la gură întreaga Serbie.

E momentul în care va avea loc procescul în care se va stabili dacă Novak Djokovic are voie sau nu să participe la Australian Open, chiar și fără vaccin anti-COVID-19.

ADVERTISEMENT

Susținut de întreaga țară și de numeroase personalități din lumea tenisului, „Nole” și-a mai găsit un suporter în persoana lui Nick Kyrgios (locul 93 ATP). De-a lungul timpului, cei doi au fost rivali pe teren și la declarații, dar, acum, australianul are altă părere.

Novak Djokovic, apărat de Nick Kyrgios

Jucătorul în vârstă de 27 de ani crede că situația în care se află Novak Djokovic se va termina cu bine pentru sârbul care își dorește să ajungă la 21 de turnee de Mare Șlem câștigate.

ADVERTISEMENT

„Dacă va avea voie să joace la Australian Open, cred că va fi foarte determinat să joace bine. Cred că toată situația asta nu face decât să îl alimenteze, în opinia mea. Știm cu toții ce competitor bun este.

Nu ajungi un mare campion ca el fără să ieși din împrejurări ca acestea. Sunt sigur că a trecut prin lucruri mai complicate decât, știți voi, să petreacă câteva zile în plus într-o cameră de hotel.

ADVERTISEMENT

Cred că dacă era o persoană normală nu s-ar fi confruntat cu asta. Sper doar ca totul să se rezolve curând. Nu știu dacă ne vorbim sau nu. Dar asta e amuzant la mine și Novak.

Noi chiar obișnuiam să fim prieteni. Ne antrenam împreună la turnee, dar presa ne-a dezbinat”, a declarat Kyrgioss, conform First Post.

ADVERTISEMENT

Mats Wilander este și el de partea lui „Nole”

Fostul jucător suedez de tenis Mats Wilander, în prezent expert Eurosport, este și el un susținător al liderului ATP, în ceea ce a devenit „scandalul planetar”, dând credit sârbului.

„Situația aceasta cu Novak Djokovic este foarte ciudată.

Sunt convins că Novak a plecat spre Australia cu toate documentele de care avea nevoie, sunt sigur că Novak credea că va intra fără probleme în Australia. Dintr-odată ajunge acolo și nu e lăsat”, a declarat deținătorul a șapte titluri de turnee de Mare Șlem.

ADVERTISEMENT