Life

Nicolae Botgros, decizie radicală, la o lună de la moartea Lidiei Bejenaru: „Nu știu dacă mai are rost”

Nicolae Botgros a luat o decizie radicală, la o lună de la moartea soției sale, Lidia Bejenaru.
30.08.2021 | 20:22
Nicolae Botgros decizie radicala la o luna de la moartea Lidiei Bejenaru Nu stiu daca mai are rost
ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros a luat o decizie radicală, la o lună de când Lidia Bejenaru s-a tins din viață. Cântărețul încercă, în continuare, să treacă peste moartea partenerei sale de viață.

Celebrul dirijor le-a mulțumit tuturor pentru susținerea acordată în această perioadă dificilă din viața lui. Acesta a mai scris, printre altele, că nu va mai fi prezent pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros, decizie radicală, la o lună de la moartea Lidiei Bejenaru

Nicolae Botgros a luat o decizie radicală. Artistul a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de Facebook, la o lună de când a murit Lidia Bejenaru.

Încă devastat de moartea soției sale, cu care a fost împreună timp de jumătate de secol, dirijorul le-a mulțumit fanilor pentru susținere.

ADVERTISEMENT

Artistul a scris un mesaj prin care își exprimă recunoștința pe care o are față de cei care îl admiră, dar și un anunț important.

Nicolae Botgros își dorește să se exprime doar prin muzică de acum încolo și a decis să nu mai fie activ pe rețelele sociale. Acesta s-a fotografiat lângă mormântul regretatei sale soții.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la ‘mai puțin bine’…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, ‘ȘI’ Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

ADVERTISEMENT

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,
Nicolae Botgros”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Nicolae Botgros
Nicolae Botgros a făcut un anunț important. Sursa foto; Facebook

Dirijorul a primit deja sute de mesaje din partea celor care îl admiră. Fanii i-au transmis artistului să treacă cu bine peste această perioadă grea pe care o traversează.

Recent, Nicolae Botgros și-a reluat activitatea muzicală și a fost prezent la un eveniment, alături de Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT