Life

Nicolae Botgros, sfâșiat de durere. Mesajul trist transmis de artist!

Nicolae Botgros a transmis un mesaj trist în ziua în care trebuia să aniverseze 52 de ani de căsnicie cu regretata lui soție.
07.10.2023 | 16:35
Nicolae Botgros sfasiat de durere Mesajul trist transmis de artist
Nicolae Botgros, mesaj sfâșietor în memoria soției sale. Foto: realitatea.md
ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru ar fi împlinit 52 de ani de căsătorie pe 5 octombrie 2023, însă, așa cum știe lumea, Dumnezeu a avut alte planuri căci a luat-o pe demeie de lângă artist.

Nicolae Botgros, mesaj emoționant în ziua când trebuia să se bucure alături de soția decedată

Îndrăgitul dirijor din Republica Moldova a scris câteva rânduri în care se poate citi durerea provocată de dispariția soției sale. Nicolae Botgros i s-a adresat morții, într-un stil poetic, spunându-i că, în ciuda faptului că l-a vitregit de prezența Lidiei, nu o urăște.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am fi spus cu toții ”la mulți ani, Nicolae și Lidia Bejenaru-Botgros”, cu ocazia împlinirii a 52 de ani de la căsătoria noastră. Dar… mare-i jalea-n sufletul meu, a lui Cornel, Angela și Ctisti.

Știe bunul Dumnezeu! Nu am moarte cu tine nimic. Eu nici măcar nu te urăsc, dar cum ar fi să fiți voi în locul meu, și cum oare v-ați simti. Eu asta, nicidecum nu vă doresc, când știți că așa de tare doare”, a scris Nicolae Botgros, potrivit starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Soția dirijorului moldovean s-a stins din viață pe 26 iulie 2021, zi pe care maestrul nu o va uita niciodată. În mesajul redat de publicația mai sus amintită, Nicolae Botgros a mai spus că îi e foarte dor de soția lui și că lucrurile fără ea nu mai au aceeași culoare.

„Viața mea e una din cele mai grele”

Cântărețul a amintit de veselia pe care Lidia Bejenaru o aducea de fiecare dată în Orchestra „Lăutarii” și că de când s-a stins din viață, nimeni nu l-a mai chemat pe la petrecerile unde era mereu prezent alături de sufletul său pereche.

ADVERTISEMENT

„Viața mea e una din cele mai grele. Chiar dacă mă vedeți zâmbind pe scenă, la evenemente private, așa mi-i profesia. Nu am ce face.

Doar Liduța, de sus, mă învață cum să fac toate astea. Îmi vine foarte des în vis și mă pune la cale, dar îmi lipsește foarte muuult.

ADVERTISEMENT

Cu regret în suflet, îți spunem toți. Adio, nu te voi uita nicicând, scumpa mea Liduța”, a adăugat Nicolae Botgros.

ADVERTISEMENT