News

Nicolae Ciucă, mesaj pentru PNL înainte de alegeri. „Nu avem voie să ne lăudăm cu absolut nimic”

Nicolae Ciucă, mesaj pentru partid: „PNL nu trebuie să se laude cu absolut nimic, nu avem voie să ne lăudăm, rămânem cu picioarele pe pământ”
12.04.2024 | 23:13
Nicolae Ciuca mesaj pentru PNL inainte de alegeri Nu avem voie sa ne laudam cu absolut nimic
Nicolae Ciucă la Constanța, alături de primarul Vergil Chițac / Foto: Facebook, Nicolae Ciucă
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, a declarat, vineri, la lansarea candidaților PNL din județul Constanța, că partidul „nu trebuie să se laude cu absolut nimic, nu avem voie să ne lăudăm, trebuie să rămânem oameni normali, cu picioarele pe pământ”.

Ciucă, sigur pe victoria PNL la Constanța

Nicolae Ciucă a fost prezent, vineri, la lansarea candidaților PNL din județul Constanța, eveniment derulat sub sloganul „Constanța proiectelor tale”, „deviză care caracterizează foarte bine identitatea PNL. Politica în care credem și pe care o promovăm este cea a faptelor în folosul oamenilor și al comunităților”, a spus Ciucă într-o postare pe pagina sa Facebook.

ADVERTISEMENT

Liderul PNL a spus că este sigur că liberalii vor cîștiga în județul Constanța la alegerile din iunie. Ciucă și-a exprimat apreciarea pentru Vergil Chițac, candidatul liberalilor la Primăria Constanța, care „adus viziune în dezvoltarea orașului, abordând problemele structurale și venind cu proiecte pentru a răspunde la adevăratele nevoi ale oamenilor”.

În privința lui Florin Mitroi, candidatul PNL pentru Consiliul Județean, Ciucă a spus că „este, la fel, un primar care a demonstrat în timp. Scorul de la ultimele alegeri, de peste 90%, vorbește de la sine despre încrederea de care se bucură în localitatea Valul lui Traian, dar și la nivelul județului. Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare”, se arată în postarea liderului PNL.

ADVERTISEMENT

„Nu avem voie să ne lăudăm”

La Constanța, Nicolae Ciucă a declarat că partidul nu „trebuie să se laude cu nimic” și că trebuie ca cetățenii să vadă faptele și realizările cu ajutorul fondurilor europene.

„Chestiunea aceasta care ţine de proiectele noastre şi de absorbţia de fonduri europene a fost o prioritate şi tot ceea ce se desfăşoară sau parte din, marea parte din ceea ce se desfăşoară ca proiect în Constanţa şi în judeţul Constanţa, cum s-a specificat aici, 400 de obiective sunt cu fonduri europene.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă apartenenţa noastră şi asta înseamnă înţelepciunea autorităţilor locale să absoarbă şi să folosească cât mai mult fondurile europene pentru dezvoltarea comunităţilor, pentru că într-adevăr PNL nu trebuie să se laude cu absolut nimic, nu avem voie să ne lăudăm, trebuie să rămânem oameni normali, cu picioarele pe pământ, în relaţie directă cu cetăţenii şi să lăsăm faptele noastre să vorbească şi să arate că aşa cum am promis, aşa ne-am angajat şi aşa am reuşit să facem”, a declarat Ciucă.

Deseori „liderii uită să fie oameni”

Liderul PNL a reucunoscut că partidul nu și-a atins toate obiectivele și a greși e omenește dar că deseori liderii politici „uită să fie oameni” și cred că sunt „deasupra lucrurilor”.

ADVERTISEMENT

„Sigur că există o parte dintre obiective pe care nu le-am făcut, este normal, suntem oameni. Doar că de cele mai multe ori liderii, indiferent de nivelul la care îşi desfăşoară activitatea, uită să fie oameni. Şi li se pare că sunt ei cei care sunt deasupra lucrurilor. Nu e nimeni deasupra lucrurilor”, a subliniat Ciucă.

 

 

 

ADVERTISEMENT