Fotbal intern

Nicolae Dică, contre cu fanii CSA Steaua: ”Bă băieți, voi nici nu știți cum am ajuns în Ghencea”. Mirel Rădoi sare în apărarea secundului său

07.07.2020 | 22:48
Nicolae Dica contre cu fanii CSA Steaua Ba baieti voi nici nu stiti cum am ajuns in Ghencea Mirel Radoi sare in apararea secundului sau
Antrenorul secund al echipei naționale a României, Nicolae Dică, a intrat în contre cu fanii CSA Steaua pe tema cine este continuatoarea echipei Steaua București. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al echipei naționale a României, Nicolae Dică, a intrat în contre cu fanii CSA Steaua pe tema cine este continuatoarea echipei Steaua București.


UPDATE, 7 iulie, ora 22:48 / Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi s-a implicat în scandalul dintre Nicolae Dică și suporterii CSA Steaua și i-a luat apărarea secundului său.

ADVERTISEMENT

”Fiecare încearcă să ţină cu echipa lui şi eu înţeleg şi suporterii, îi înţeleg şi pe Miu şi Opriţa, sunt în momentul de faţă şi lucrează pentru CSA şi e normal ca ei să zică că Steaua e doar CSA.

Eu am jucat la amândouă, eu pot să spun că pentru mine FCSB e Steaua, nu am niciun fel de problemă, eu asta cred, asta nu înseamnă că asta trebuie să fie adevărat.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă criticau şi când eram jucător acolo, am avut un conflict cu o parte de la Peluza Sud după ce mi-am dat un autogol cu Rosenborg, aşa că nu am niciun fel de problemă, sunt obişnuit”, a spus Rădoi la Telekom Sport.


Știre inițială, 6 iulie

În urmă cu câteva zile, Iulian Miu și Nicolae Dică au purtat un dialog în contradictoriu pe tema conflictului dintre FCSB și CSA Steaua, actualul secund al lui Rădoi luând partea clubului lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

După această discuție, fanii CSA Steaua l-au renegat pe Nicolae Dică și l-au anunțat că el nu a jucat niciodată pentru adevărata Steaua. Maim mult, l-au făcut pe fostul mijlocaș mincinos și ipocrit.

Fanii CSA Steaua luați la țintă de Nicolae Dică

Nicolae Dică nu a rămas mai prejos și le-a răspuns în termeni duri fanilor formației CSA Steaua: ”Am văzut că au spus că am venit la Steaua pentru bani. Păi, bă băieți, voi nici nu știți cum am ajuns la Steaua”.

ADVERTISEMENT

”Aveam ofertă mai mare de la Dinamo și Frankfurt, dar în nebunia mea am ales să merg la Steaua. La Frankfurt în anul acela eram la retrogradare, dar din punct de vedere financiar era dublu. Am venit pentru că mi-am dorit să joc la Steaua”, a declarat secundul de la națională.

”A fost un vis al meu pe care mi l-am îndeplinit. Nu-i înțeleg de ce sunt așa înverșunați, când am ajuns eu la Steaua, scria pe tricou Steaua, jucam în Ghencea. Când am venit la Steaua trebuia să-i zic lui Becali ‘vedeți că eu sunt Dică de la Pitești, arătați-mi și mie actele?’”, a menționat Dică.

Nicolae Dică a jucat în Ghencea între 2004 și 2008, în vreme ce Iulian Miu a evoluat în tricoul Stelei din 1996 până în 2002. Instanțele de judecată au decis că denumirea Steaua București nu a fost folosită în mod legal de clubul lui Becali începand cu anul 2003.

Gigi Becali face orice pentru ca Steaua să nu promoveze în Liga 3 și se va duce până la TAS, pentru a face o contestație împotriva formației din Liga 4. El va va contesta două decizii luate de Federația Română de Fotbal în luna iulie a anului 2019.

În ianuarie 2003, omul de afaceri din Pipera devenea principalul finanţator al Stelei, redenumită ulterior FCSB. Avea planuri mărețe, însă bilanţul financiar reliefează un „plus” palid, mult sub așteptări. FANATIK îţi prezintă toate cifrele financiare şi profitul minuscul realizat de Gigi Becali în 16 ani.

ADVERTISEMENT