Sport

Nicolae Dică, deranjat de sfaturile lui Florin Tănase pentru Gigi Becali. Mesaj pentru fostul căpitan FCSB. ”Are două luni de când lucrează cu antrenor străin și a devenit așa mare cunoscător”

Nicolae Dică a fost deranjat de faptul că Florin Tănase, fostul căpitan al lui FCSB, i-a sugerat lui Gigi Becali să-l schimbe cu un tehnician străin.
15.10.2022 | 14:29
Nicolae Dica deranjat de sfaturile lui Florin Tanase pentru Gigi Becali Mesaj pentru fostul capitan FCSB Are doua luni de cand lucreaza cu antrenor strain si a devenit asa mare cunoscator
Florin Tănase a plecat în această vară de la FCSB, spre Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După dublul eșec cu Silkeborg, Nicolae Dică a fost extrem de criticat. Iar poziția sa la FCSB este amenințată. Mai mult, patronul echipei, Gigi Becali, a dezvăluit că a purtat o discuție cu Florin Tănase, iar acesta i-a sugerat că metodele de pregătire folosite de antrenorii străini sunt superioare celor pe care el le-a cunoscut în țară.  Iar Dică n-a rămas dator și i-a transmis un mesaj tăios fostului căpitan al vicecampioanei.

”E așa mare cunoscător? Să-și vadă de meseria de jucător”, este mesajul transmis de Dică lui Tănase

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după umilinţa suferită de FCSB şi a transmis că nu îl va da afară pe Nicolae Dică după rezultatul de joi, însă creditul antrenorului se apropie de final.

ADVERTISEMENT

“Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve.

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept 4-5 meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Becali a precizat că, recent, a avut o discuție cu Florin Tănase, fostul căpitan al echipei, cu care avea o relație apropiată. Iar jucătorul care evoluează acum în Emiratele Arabe, la Al Jazira, i-a vorbit în termeni foarte frumoși despre antrenorii străini.

Astăzi, la conferința de presă dinaintea meciului cu UTA, Nicolae Dică n-a ratat ocazia să-l taxeze pe Tănase. ”Am văzut că este un băiat care îi spune patronului despre antrenamente, care se pricepe mult la fotbal.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase de unde știe el? Are două luni de când lucrează cu un antrenor străin și a devenit așa mare cunoscător încât știe și antrenorii străini?

Cred că ar trebui să-și vadă de meseria de jucător și atât! Să reușească să dea goluri și apoi să vorbească despre antrenori.

ADVERTISEMENT

Eu m-am apucat să notez antrenamentele la 28 de ani. M-am lăsat la 34 de ani, iar atunci credeam că sunt bun, bun. Dar când am intrat în antrenorat, am văzut că știam doar 10% din meseria de antrenor”, a comentat, tăios, tehnicianul lui FCSB.

Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „1x și sub 2,5 goluri” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT