Sport

Umilința FCSB-ului cu Silkeborg, motiv de ironii pentru fani. Cele mai tari glume din mediul online

FCSB a încasat 10 goluri în ”dubla” cu Silkeborg, iar fanii au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și vărsa supărarea, dar au fost și mulți care au dat-o pe glume.
14.10.2022 | 10:47
FCSB a încasat 10 goluri în ”dubla” cu Silkeborg, iar fanii au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și vărsa supărarea, dar au fost și mulți care au dat-o pe glume. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au intrat pe lista marilor ruşini din istoria fotbalului românesc. Trupa lui Nicolae Dică a devenit a şasea echipă din ţara noastră care ia cel puţin 10 goluri într-o dublă.

Fanii, glume pe seama înfrângerii usturătoare a FCSB-ului cu Silkeborg

FCSB a fost umilită de Silkeborg în cele două meciuri din faza grupelor Conference League, iar fanii nu au ratat momentul să ironizeze vicecampioana României. Iar în vizorul acestora s-au aflat patronul Gigi Becali și antrenorul Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

”Parcă mai mult s-a bucurat lumea când a luat Nadia Comăneci 10 decât acum, când a luat FCSB”, ”5+5=10. Teorema lui Jijitagora”, ”ZeCeSeBe”, sau ”Give me five”, sunt câteva dintre reacțiile apărute în mediul online.

”5-0 în tur, 0-5 în retur. Am reușit să întoarcem scorul”, ”Bine că nu se execută și lovituri de la 11 metri, că ne mai dădeau ăia 5!” sau ”În total, FCSB a luat 10, dar dacă mai durează meciul ia 10 cu felicitări”, sunt alte comentarii acide.

ADVERTISEMENT

O altă glumă foarte bună este prezentată în forma unei discuții pe WhatsApp între Nicolae Dică și Dumnezeu în care tehnicianul vicecampioanei României cere ajutorul divin pentru o victorie.

Dică, vinovat pentru dezastru

Galeria FCSB-ului și-a încurajat echipa timp de 60 de minute, însă după ce Silkeborg a înscris al treilea gol, nici aceștia nu au mai rezistat și au început să-i huiduie pe jucători. Mai mult decât atât, unii dintre fanii ”roș-albaștrilor” au început să se bucure ironic la golurile marcate de danezi, mai ales cel de 5-0.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a reacționat după înfrângerea usturătoare cu Silkeborg de pe Arena Națională. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” a mărturisit că nu se gândește să plece de la FCSB, ci crede că în campionat echipa finanțată de Gigi Becali se află pe drumul cel bun.

FCSB a pierdut și manșa retur cu Silkeborg, tot cu scorul de 0-5, iar Ilie Dumitrescu a ținut să menționeze că nu se mai poate vorbi despre implicarea lui Gigi Becali și că vinovat pentru tot ce s-a întâmplat este Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

De altfel, scaunul tehnicianului vicecampioanei României se clatină serios, mai ales că Gigi Becali are și un înlocuitor la îndemână după ce Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova și este liber de contract.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „1x și sub 2,5 goluri” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT