Sport

Nicolae Dică este pregătit “să-și împartă viața alături de Voluntari”. “Acesta este obiectivul meu”

Nicolae Dică a revenit în antrenorat și este pregătit pentru noua provocare alături de FC Voluntari. Tehnicianul a dezvăluit și obiectivele pe care le are cu ilfovenii.
01.02.2024 | 19:39
Nicolae Dica este pregatit sasi imparta viata alaturi de Voluntari Acesta este obiectivul meu
Nicolae Dică a revenit în antrenorat și este pregătit pentru noua provocare alături de FC Voluntari. Tehnicianul a dezvăluit și obiectivele pe care le are cu ilfovenii. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a revenit în antrenorat la FC Voluntari. Ilfovenii s-au despărțit de Marin Dună și Ilie Poenaru după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 4-1 în Gruia. Fostul tehnician de la FCSB este pregătit de noua provocare și a dezvăluit obiectivele personale la conferința de presă.

Nicolae Dică a revenit în antrenorat

Așa cum a anunțat FANATIK, Nicolae Dică a revenit în antrenorat și a fost prezentat oficial pe rețelele de socializare ale celor de la FC Voluntari în cursul zilei de miercuri, 31 ianuarie. O zi mai târziu, noul tehnician al ilfovenilor a ținut și prima conferință de presă în care a discutat obiectivele pe care le are în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică are ca obiectiv să mențină echipa în primul eșalon din România, iar tehnicianul își propune chiar o poziționare pe locurile 7-9, care pot duce la barajul pentru Conference League. Tehnicianul are încredere în forțele sale, dar și în cele ale jucătorilor.

“Vreau să mulțumesc celor din conducerea lui FC Voluntari că mi-au oferit șansa de a antrena din nou în Liga 1. Voi face tot ce depinde de mine și de staff să reușim să ne îndeplinim obiectivele.

ADVERTISEMENT

Eu consider că locul lui FC Voluntari nu este cel de acum. Îmi doresc mult mai mult de la jucători, vom munci în fiecare zi să fim mai buni și vom face totul pentru a ne îndeplini obiectivele propuse.

Obiectivul este să rămânem în Liga 1, dar obiectivul personal e să terminăm pe locurile 7-9. Asta îmi doresc și cred în treaba asta. Dacă nu credeam, nu le spuneam asta jucătorilor și nici vouă. Am mare încredere în ce putem să facem.

ADVERTISEMENT

Sunt mulțumit de lot, e un lot ok. Avem și jucători cu experiență, și jucători tineri. Îmbinăm utilul cu plăcutul, suntem ok”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

“Viața mea o împart alături de Voluntari”

La conferința de presă, Nicolae Dică a făcut o referință care i-a încântat pe fani. Noul antrenor al ilfovenilor a citat din faimosul cântec al echipei “Viața mea o împart alături de Voluntari”.

ADVERTISEMENT

Cântecul a fost inventat de nea Gică, suporterul emblematic al celor de la FC Voluntari. Dică a susținut că că abia așteaptă să se întâlnească pe fanul numărul 1 al ilfovenilor.

“Viața mea o împart alături de Voluntari. Din acest moment, da. Îl aștept pe nea Gică (n.r. – șeful galeriei) la stadion alături de mai mulți oameni. Îl cunosc de mult timp pe nea Gică, noi ne-am antrenat cu Viitorul aici un an și ceva”, a mai spus Nicolae Dică.

Nea Gică, suporter înfocat al lui FC Voluntari.
Nea Gică, suporter înfocat al lui FC Voluntari.

În decembrie 2023, FC Voluntari a câștigat duelul cu Rapid în deplasare, scor 2-1. Atunci, suporterii giuleșteni au cântat la unison cu galeria condusă de nea Gică “Viața mea o împart alături de Voluntari” și și-au ironizat proprii jucători care au fost învinși acasă.

Experiența lui Nicolae Dică în antrenorat

Nicolae Dică are o carieră scurtă în antrenorat ce cuprinde doar 46 de meciuri ca principal. La nivel de club, Dică a fost pe banca tehnică a celor de la FCSB, unde a fost vicecampion și a antrenat FC U Craiova și CS Mioveni. Nick a mai antrenat România U23 și a mai fost scundul lui Mirel Rădoi la echipa națională. Nicolae Dică a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT