Sport

Nicolae Dică încă speră la calificarea în primăvara Conference League înainte de Anderlecht – FCSB: ”Ne vom juca șansa”

Chiar dacă pune accent pe SuperLiga, FCSB își va juca șansa în meciul cu Anderlecht, spune Nicolae Dică, care acceptă însă că va face schimbări în formație.
27.10.2022 | 10:31
Nicolae Dica inca spera la calificarea in primavara Conference League inainte de Anderlecht  FCSB Ne vom juca sansa
Dică nu va folosi formula standard cu Anderlecht, dar spune că echipa sa va încerca să obțină un rezultat pozitiv. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB mai are doar șanse matematice la calificarea în primăvara Conference League. Nicolae Dică spune că va face schimbări în echipă, dar spera ca acest lucru să nu afecteze prestația echipei sale în confruntarea cu Anderlecht, care se va disputa joi, de la ora 19:45.

Nicolae Dică vrea cu FCSB în primăvara Conference League: ”Dorim un rezultat pozitiv”

FCSB a deplasat în Belgia întregul lot. Pentru că, după meci, va merge direct la Cluj, pentru partida din SuperLiga, cu ”U”. Acest lucru nu înseamnă însă că va folosi cel mai bun 11.

ADVERTISEMENT

Lucru pe care, de altfel, Dică, l-a precizat fără echivoc. ”Pe ce echipă ne bazăm? Noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe. Marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore.

Credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii”, declara ieri, tehnicianul FCSB.

ADVERTISEMENT

Însă el afirmă că echipa sa va încerca un rezultat pozitiv în meciul cu Anderlecht. “Noi am reușit să facem jocuri bune în campionat, să ne ridicăm în clasament. Cei de la Anderlecht au avut o cădere, au și schimbat antrenorul înainte de acest joc, dar e un meci de Europa și va fi foarte dificil pentru că întâlnim o echipă foarte bună.

Sperăm să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat la ultimele partide. Ne dorim să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv. Am văzut meciurile lor cu Standard și Brugge.

ADVERTISEMENT

Sunt o echipă foarte bună, o echipă care îmbină jucătorii tineri cu jucătorii cu experiență. Cei de la mijlocul terenului au calitate în duelurile unu contra unu, au viteză.

Din acest motiv spun că trebuie să facem un joc perfect pentru a face un rezultat pozitiv. Ei au titulari în naționala Belgiei, iar asta spune totul.

ADVERTISEMENT

Ne vom juca șansa noastră, vom încerca să dăm totul și să obținem un rezultat pozitiv. Este foarte greu să reușim să câștigăm cele două partide (n.r – cu Anderlecht și West Ham), dar asta nu înseamnă că nu ne dorim acest lucru.

Știm că vom avea două partide foarte grele. Vom lua fiecare joc în parte. Dacă mâine seară vom reuși un rezultat pozitiv, vom vorbi apoi și despre meciul cu West Ham”, a spus Nicolae Dică, conform sport.ro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,20 este cota pentru „Compagno marchează oricând” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT