Sport

Nicolae Dică, încântat de perspectivele lui David Miculescu la FCSB: ”E un marcator. Avem nevoie de el”

Abia instalat e banca tehnică a vicecampioanei FCSB, antrenorul Nicolae Dică primește și întăriri. UTA a acceptat oferta roș-albaștrilor pentru David Miculescu. Tehnicianul bucureștenilor așteaptă să se alăture lotului.
30.07.2022 | 15:46
Nicolae Dica incantat de perspectivele lui David Miculescu la FCSB E un marcator Avem nevoie de el
Nicolae Dică îl așteaptă pe David Miculescu să se alăture lotului echipei sale. UTA Arad a acceptat suma oferită de Gigi Becali pentru fotbalistul de 21 de ani. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, a pus pe masă 1,3 milioane de euro pentru David Miculescu, iar UTA a acceptat oferită, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Doar semnătura fotbalistului lipsește de pe contract.

Nicolae Dică abia așteaptă să-l antreneze

Achiziția lui David Miculescu vine într-un moment delicat, în care căpitanul și golgheterul Florin Tănase a fost achiziționat de Shanghai Port din China, pentru 3 milioane de euro, și va fi remunerat cu 1,2 milioane de dolari, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

În plus, calificarea roș-albaștrilor în turul 3 al Conference League, coroborată cu accidentările suferite de atacanții din lotul echipei finanțate de Gigi Becali, l-au determinat pe acesta să bage adânc mâna în buzunar pentru transferul fotbalistului pe care și-l dorește încă de anul trecut.

Antrenorul Nicolae Dică este încântat de perspectiva de a-l avea la dispoziție pe golgheterul arădean și a mărturisit că abia așteaptă ca Miculescu să intre în programul de pregătire al FCSB.

ADVERTISEMENT

”Ar putea apărea și sper să reușim în aceste zile să facem unul sau două transferuri, să putem să îi trecem pe listă (pe lista UEFA, pentru a putea evolua în Conference League – n.r.)).

S-a discutat cu cei de la UTA și discuțiile sunt avansate din ce știu. Până nu va semna contractul, nu pot spune că este al nostru. Este un jucător cu tehnică bună, un marcator și avem nevoie de un asemenea jucător”, a spus Nicolae Dică în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

David Miculescu era monitorizat de FCSB încă din vara anului trecut

Interesul vicecampioanei FCSB pentru David Miculescu datează încă din vara anului trecut când fotbalistul a început să fie monitorizat de reprezentanții clubului patronat de Gigi Becali.

În toamna anului trecut s-au făcut și primele oferte oficiale, dar suma oferită de omul de afaceri bucureștean (500.000 de euro) nu a fost pe placul conducătorilor de la UTA.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an Gigi Becali a mărit suma de transfer la 700.000 de euro, iar în urmă cu câteva zile la 900.000 de euro. Pentru că oficialii ”Bătrânei Doamne” au refuzat fiecare ofertă amintită, Becali a plusat la 1,3 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile internaționalului de tineret.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui David Miculescu, conform site-ului de specialitate transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT