Fotbal intern

Nicolae Dică nu îl ia pe Alibec în cantonament cu FCSB!

29.05.2018 | 22:15
Nicolae Dica nu il ia pe Alibec in cantonament cu FCSB
ADVERTISEMENT

Antrenorul este decis să nu facă nici un pas în spate. Nicolae Dică nu îl ia pe Alibec în cantonament. Soarta atacantului pare pecetluită definitiv la FCSB.

Alibec are trei variante: fie își găsește echipă și pleacă până la reunirea lotului, fie se va antrena separat de lotul lui Dică, fie va avea noroc și la FCSB va fi numit un alt antrenor, cu care să o ia de la zero.

ADVERTISEMENT

A fost singura condiție a lui Dică… dacă rămâne!

Ruptura dintre Nicolae Dică și Denis Alibec este definitivă. Capriciile fotbalistului, care a avut și prestații dezastruoase pe teren, l-au făcut pe tehnician să îi ceară lui Gigi Becali îndepărtarea acestuia de la echipă ca singură condiție a sa pentru rămânerea la FSCB. Și dacă nu cumva Gigi Becali își va încălca promisiunea făcută, Alibec nu va mai purta tricoul roș-albaștrilor în vreun meci, fie amical, fie oficial. Conform informațiilor FANATIK.RO, Dică vrea să aibă putere deplină în vestiar în noul mandat, iar păstrarea unui element perturbator ca Alibec nu ar face decât să tensioneze atmosfera. După ce Gigi Becali a recunoscut că păstrarea vârfului adus de la Astra a fost greșeala capitală a sezonului trecut, noul patron Vasi Geambazi a taxat și el comportamentul dificil al acestuia.

Nicolae Dică nu îl ia pe Alibec în cantonament! Iunie va fi lună de foc!

Având și sprijinul conducerii, antrenorul a hotărât să nu îl ia pe Alibec în cantonamentele de vară ale FCSB, dacă acesta nu își va găsi o echipă unde să se transfere până atunci. Astfel, pe 11 iunie fotbaliștii lui Dică se vor reuni, iar pe 15 iunie vor pleca în primul cantonament, la Brașov.

ADVERTISEMENT

Scăparea atacantului poate veni fie de la impresarul său, Florin Lovin, dacă îi va găsi un angajament bun în străinătate, pentru că varianta CFR pare greu de concretizat din cauza sumei de transfer pe care o cere Becali, fie de la FCSB, dacă formația lui Becali și Geambazi va renunța până atunci la Dică!

Antrenorul nu a semnat oficial noul contract, în care sunt stipulate diferite clauze prin care poate fi îndepărtat în orice moment, în funcție de rezultatele echipei. Recent, Becali afirma că pe urmele atacantului se află 7 echipe, dar până acum pe adresa FCSB nu a ajuns nici o propunere concretă de transfer.

ADVERTISEMENT

1,7 milioane de euro este suma pe care o cere Gigi Becali pentru transferul lui Denis Alibec