Sport

Nicolae Dică, susținut de un fost mare jucător al FCSB: „Lucrurile au fost făcute corect în mandatul lui”

Sorin Ghionea (43 de ani), fostul fundaș central al FCSB, e de părere că Gigi Becali a greșit când l-a dat afară pe Nicolae Dică.
29.12.2022 | 15:53
Nicolae Dica sustinut de un fost mare jucator al FCSB Lucrurile au fost facute corect in mandatul lui
4 ani au fost coechipieri Sorin Ghionea și Nicolae Dică la FCSB (2004-2008). Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sorin Ghionea e de părere că Farul este favorită la titlu, însă îi dă șanse și fostei sale echipe, alături de campioana României en-titre.

Sorin Ghionea, despre șansele la titlu ale FCSB: „Vine din spate”

Sorin Ghionea a analizat la Digi Sport prima parte din campionat și e de părere că atât Farul, cât și FCSB și CFR Cluj au șanse bune: „E un campionat strâns. CFR-ul a ajuns aproape de primul loc, FCSB-ul vine din spate”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător îl laudă și pe Hagi pentru ce a reușit la Constanța: „Farul confirmă, cu jucători foarte tineri și foarte bine puși în valoare. Nu întâmplător sunt pe primul loc, au un antrenor pe măsură care știe să pună fiecare jucător în valoare”.

De ce să nu poată să câștige Farul titlul? Au mai demonstrat-o, au mai câștigat campionatul. Acum au un lot foarte valoros, pot câștiga împotriva oricărui adversar”.

ADVERTISEMENT

Sorin Ghionea, mesaj pentru Mihai Pintilii și Gigi Becali: „Important este ca Pintilii să găsească calea spre a avea rezultate”

Sorin Ghionea e de părere că Nicolae Dică ar fi trebuit să continue la FCSB, însă și Mihai Pintilii poate face performanță: „Important este ca Pintilii să găsească calea spre a avea rezultate. Și înainte, cu Nicolae Dică, lucrurile au mers bine, din punctul meu de vedere.

S-au calificat în grupele unei competiții europene, au venit bani în contul clubului. De acolo, lucrurile mă depășesc, ce s-a întâmplat”.

ADVERTISEMENT

Stoperul critică jocul din linia defensivă și e de părere că FCSB a pierdut puncte importante din cauza acestor erori: „Cred că lucrurile au fost făcute corect (n.r. – în mandatul lui Nicolae Dică), multe dintre meciuri s-au pierdut prin greșeli individuale, pe linia de fund. Acolo nu mai poate interveni antrenorul. Și în fața porții intervine calitatea individuală.

Tamm și Dawa sunt jucători de care FCSB are nevoie. Demonstrează că pot face față la FCSB. Cu mici atenții în momente-cheie, pot deveni mai buni”, a mai spus fostul jucător al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Sorin Ghionea a jucat șapte ani la Steaua și FCSB (2002-2009), perioadă în care a câștigat două titluri de campion și o Supercupa a României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT