Sport

Nicolae Stanciu, încrezător înainte de România – Israel: „Am progresat mult!”

Nicolae Stanciu este încrezător înaintea meciului dintre România și Israel, spunând că toți jucătorii au progresat mult.
05.09.2023 | 21:37
Nicolae Stanciu increzator inainte de Romania  Israel Am progresat mult
Nicolae Stanciu, încrezător înainte de România - Israel. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei naționale consideră că grupul este unul bun, iar atmosfera din jurul echipei naționale este una care îi dă încredere că România se poate califica la EURO 2024.

Nicolae Stanciu, încrezător înainte de România – Israel

Nicolae Stanciu este încrezător înaintea duelului dintre România și Israel, spunând că „tricolorii” se pot califica la turneul final din Germania:  „Grupul, adică atmosfera, îmi dă încredere că vom reuși.

ADVERTISEMENT

Există multă unitate la echipa națională, suntem toți foarte apropiați. Am progresat de la începutul anului și putem și mai mult. Jucăm pe cel mai mare stadion din țară și avem nevoie de public”.

„Îmi doresc să fie plin stadionul, am multe meciuri la Echipa Națională și nu cred că am jucat vreodată cu casa închisă.  Avem nevoie de fani, suntem într-un moment bun și trebuie să fim uniți și să luptăm împreună ca să ne atingem obiectivul!”. a mai spus Nicușor Stanciu.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, optimist înaintea meciului cu Israel

Edi Iordănescu este optimist înaintea meciului cu Israel și a spus că vrea să continue seria de rezultate bune: „Sunt două meciuri foarte importante, am muncit să ne câștigăm această poziție în grupă. Depinde doar de noi să continuăm parcursul și să ducem România la Euro. 

Pot să mă declar mulțumit doar la final, nu acum. E o poziție calificabilă, dar vor fi și momente dificile și trebuie să le gestionăm la fel de bine ca până acum”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să confirmăm lucrurile bune. Coeziunea, spiritul, forța grupului reprezintă în continuare pentru mine valori fundamentale. Dar avem obligația să fim locomotiva fotbalului românesc, să ținem steagul sus. 

Suntem mai bine decât eram în urmă cu un an și jumătate. Suntem pregătiți pentru orice, și să suferim, doar pentru a face pasul către calificare.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc continuitate, să creez coeziune, omogenitate. Am vrut să nu fie multe schimbări de la o acțiune la alta. Am puterea să recunosc că sunt nume importante pe care le-am monitorizat constant și care acum au rămas afară”, a mai spus Edi Iordănescu.


  • 1,78 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „x2” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT