Sport

Nicolae Stanciu, o nouă prestație excelentă pentru Wuhan Three Towns. A dat două pase de gol și a primit cea mai mare notă din echipă. Video

Wuhan Three Towns s-a impus cu 3-0, în deplasare, contra lui Qingdao Hainiu, iar Nicolae Stanciu a ajuns la trei meciuri consecutive cu pase decisive.
29.04.2023 | 20:31
Nicolae Stanciu o noua prestatie excelenta pentru Wuhan Three Towns A dat doua pase de gol si a primit cea mai mare nota din echipa Video
Nicolae Stanciu a reușit încă două pase decisive pentru campioana Chinei și a obținut cea mai mare notă din partea Flashscore.
ADVERTISEMENT

După un start ratat de campionat, 0-2 cu Shanghai Port, și o remiză, 1-1, cu Beijing Guoan, echipa lui Nicolae Stanciu, Wuhan Three Towns, începe să-și recapete turația. A ajuns la două victorii consecutive după un succes net, 3-0, în deplasare, cu Qingdao Hainiu. Rezultat grație căruia a urcat pe poziția a patra a ierarhiei, la două puncte de liderul Shanghai Port.

Nicolae Stanciu, încă două pase decisive, și a ajuns deja la cota 4 în actuala ediție de campionat

Wuhan Three Towns este campioana en-titre și a început noua stagiune cu o victorie în Supercupă, 2-0 cu Shandong Taishan. Meci în care Nicolae Stanciu a reușit un assist la golul secund.

ADVERTISEMENT

O ispravă care parcă a anticipat modul în care internaționalul român urma să-și pună amprenta în actuala ediție de campionat. Căci în fiecare meci în care formația sa a înscris, Stanciu și-a trecut în cont măcar o pasă decisivă.

Lucru valabil și-n confruntarea de astăzi, cea de pe terenul lui Qingdao Hainiu. În care a ieșit la rampă de două ori, contribuind decisiv la al doilea succes consecutiv al echipei.

ADVERTISEMENT

În minutul 17, Stanciu a recuperat un balon, i-a pasat brazilianului Davidson, iar acesta a șutat impecabil, de la marginea careului mare, deschizând scorul.

Apoi Deng Hanwen a făcut 2-0 în minutul 41, pentru ca, la reluare, Yang Li să stabilească scorul final, în minutul 51. O reușită la care a contribuit din nou Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Românul a executat o lovitură liberă din lateral dreapta, a centrat excelent, iar colegul său, care intrase pe teren după pauză, a finalizat cu o lovitură de cap.

Astfel că Nicolae Stanciu a ajuns deja la 4 pase decisive după doar 4 runde. Ceea ce înseamnă că a bifat deja o treime din totalul reușitelor de acest fel din ediția trecută. Atunci a avut 12 assist-uri în 27 de partide.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a înscris (anul trecut a făcut-o de 10 ori), Stanciu a primit cea mai mare notă din cadrul echipei sale din partea Flashscore, 8,6.

ADVERTISEMENT