Sport

Nicolae Stanciu și George Pușcaș s-au „aprins” înainte de Euro 2024! Tricolorii au marcat pentru echipa de club

Nicolae Stanciu și George Pușcaș au avut evoluții consistente pentru Damac și Bari cu mai puțin de două luni înainte de EURO 2024.
21.04.2024 | 15:30
Nicolae Stanciu si George Puscas sau aprins inainte de Euro 2024 Tricolorii au marcat pentru echipa de club
NIcolae Stanciu și George Pușcaș au impresionat la echipa de club cu două luni înainte de EURO 2024. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu și George Pușcaș au fost titulari în acest weekend pentru Damac, respectiv Bari. Ambii internaționali români au marcat și au avut prestații consistente cu mai puțin de două luni înainte de EURO 2024. Mai mult decât atât, Stanciu a fost omul meciului în victoria lui Damac, scor 2-1 cu Al-Okhdood, în Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu, omul meciului la Damac

Damac a câștigat duelul din deplasare cu Al-Okhdood, scor 2-1, în etapa a 28-a din campionatul Arabiei Saudite. Căpitanul naționalei României a deschis scorul în minutul 10 cu o execuție din interiorul careului. Avantajul echipei lui Cosmin Contra a fost dublat în minutul 37 de Antolic.

ADVERTISEMENT

Atacantul croat a înscris din pasa venită de la Nicolae Stanciu din lovitură de la colț. Al-Okhdood a marcat golul de onoare în minutul 47 prin Al Rubaie. Damac ocupă locul 8 în clasament, în timp ce Al-Okhdood se află pe penultima poziție.

Andrei Burcă a fost integralist, în timp ce Florin Tănase a fost înlocuit la pauză, la Al-Okhdood. De cealaltă parte, Nicolae Stanciu a fost integralist la Damac. Căpitanul naționalei României are 6 goluri și 7 pase decisive în actuala stagiunE în tricoul saudiților.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, gol din penalty în Bari – Pisa 1-1

Bari a remizat cu Pisa pe teren propriu, scor 1-1, în etapa a 34-a din Serie B. Oaspeții au deschis scorul în minutul 3 prin Calabresi. La un sfert de oră după pauză, Bari a restabilit egalitatea prin George Pușcaș.

Atacantul naționalei României a înscris din penalty. Este al doilea meci consecutiv cu gol marcat pentru atacantul în vârstă de 28 de ani. George Pușcaș a mai înscris în înfrângerea suferită de Bari în etapa precedentă, scor 1-2 cu Como.

ADVERTISEMENT

Pisa, echipa la care Marius Marin a fost integralist, ocupă locul 9 în Serie B și luptă pentru accederea la barajul pentru promovarea în Serie A. De cealaltă parte, Bari, echipa lui George Pușcaș și Malcom Edjouma, ocupă locul 16 și se bate pentru evitarea retrogradării.

George Pușcaș a renăscut la Bari

George Pușcaș este împrumutat de Bari de la Genoa până la finalul sezonului. Formația din Serie B are opțiunea de a-l transfera definitiv pe atacantul român care a mai îmbrăcat tricoul formației de pe „Stadio San Nicola” în perioada august 2015 – iunie 2016.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, George Pușcaș a marcat 4 goluri, toate în tricoul celor de la Bari. Fostul atacant al lui Inter a marcat primul gol la Bari pe 10 februarie în Bari – Lecco, scor 3-1. Internaționalul român nu mai marcase la nivel de club de aproape un an.

ADVERTISEMENT