Life

Nicole Cherry a împlinit 23 de ani! Ce face proaspăta mămică, de ziua ei de naștere

Nicole Cherry a împlinit 23 de ani, proaspăta mămică fiind răsfățată, de ziua ei de naștere, de iubitul ei, Florin, cel căruia i-a dăruit, de curând, o fetiță de nota 10.
05.12.2021 | 15:23
Nicole Cherry a implinit 23 de ani Ce face proaspata mamica de ziua ei de nastere
Nicole Cherry a implinit 23 de ani si a fost surprinsa de iubitul ei cu cadouri Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry se bucură la maximum de această perioadă a vieții sale, talentata cântăreață având, astăzi, pe 5 decembrie 2021, încă un motiv de bucurie: este ziua ei de naștere.

Nicole Cherry a împlinit 23 de ani și e o mămică fericită

Nicole Cherry a împlinit 23 de ani și e o mămică fericită, artista fiind răsfățată de iubitul ei, Florin, cu tot ce și-ar fi putut dori o tânără la vârsta ei.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă cu o seară înainte, cei doi îndrăgostiți au decis să împodobească pomul de Crăciun în timp ce fiica lor, Anastasia, stătea, cuminte, pe canapeaua din sufragerie. Apoi, probabil, s-au bucurat de primul aranjament de Crăciun pe care îl au în trei, timp în care Florin Popa a pus la cale surpriza pentru ziua de 5 decembrie, cea în care Nicole Cherry își sărbătorește ziua de naștere.

Așa că, la miezul nopții, Nicole Cherry a avut surpriza să primească un aranjament floral spectaculos de la iubitul ei, un aranjament cu trandafiri de culoare roz care exprimă, cât se poate de clar, sentimentele de iubire pe care le poartă artistei.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a visat numele fetiței pe care a născut-o

Nicole Cherry este, câteva zile, mămica unei fetițe pe care a botezat-o Anastasia, nume pe care, dezvăluia cântăreața, l-ar fi visat într-o noapte. “Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele.

Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru revista Viva.

ADVERTISEMENT

De altfel, în momentul în care a devenit mamă, Nicole Cherry a recunoscut că e mai fericită ca niciodată, anunțând nașterea Anastasiei în doar câteva cuvinte: “A venit prințesa”.

De atunci, Nicole Cherry a fost însă asaltată de fani care i-au reproșat că a pozat cu fetița în timp ce o hrănea cu biberonul, cântăreața explicând, într-un final, că o alăptează, evident deranjată de reproșurile primite.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry și Florin Popa se iubesc de ani buni

Chiar dacă între cei doi îndrăgostiți este o diferență de opt ani, Nicole Cherry abia împlinind 23 de ani, relația lor este una serioasă de ani buni, chiar dacă cântăreața și iubitul ei, Florin Popa, au fost foarte discreți de-a lungul timpului.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza”, povestea Nicole Cherry la începutul relației cu Florin Popa.

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată la jumătatea acestui an, explicând, pentru FANATIK, cum și-a anunțat părinții și iubitul. ”Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, spunea Nicole Cherry.

Iar despre reacția iubitului ei, Nicole Cherry a fost ceva mai discretă. ”Este ceva personal și îmi doresc să rămână între mine și el”, a explicat, pentru FANATIK, Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT