Life

Nicole Cherry, desființată de Iulia Albu: „Ceva ridicol!”. Nici Bassam Dabbas n-a fost mai blând cu artista!

Nicole Cherry nu a trecut de radarul Poliției Modei! Cântăreața a fost taxată pentru o apariție recentă de Iulia Albu, în emisiunea vedetei de la Antena Stars.
04.12.2022 | 16:30
Nicole Cherry desfiintata de Iulia Albu Ceva ridicol Nici Bassam Dabbas na fost mai bland cu artista
Iulia Albu a criticat o ținută purtată de Nicole Cherry. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry nu a nimerit-o cu ținuta la cel mai recent eveniment la care a fost surprinsă Cireșica! Iulia Albu și hair-stylist-ul vedetelor, Bassam Dabbas, au criticat-o pe cântăreață pentru felul în care s-a îmbrăcat.

Nicole Cherry, criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat și coafat de Iulia Albu și Bassam Dabbas

Iulia Albu a spus că Nicole a fost ridicolă pentru că a ales să se încalțe cu pantofi cu platforme doar pentru a părea mai înaltă, având în vedere că toată lumea știe că e scundă.

ADVERTISEMENT

Câteva sfaturi a avut de oferit și Bassam, nemulțumit de faptul că Nicole nu a îndrăznit să își facă o coafură mai elaborată. Artistul a spus că e sătul să vadă vedete la evenimente care aleg mereu apariții simple în partea de sus, mai ales că multe dintre celebrități au o podoabă capilară cu care se pot juca, pot experimenta tot felul de frizuri.

„Mi se pare o ocazia la fel de bună ca oricare alta să vorbim despre faptul că o fată minionă cocoțată pe niște platforme de acest tip va părea doar ridicolă, nu va părea niciodată mai înaltă. Look-ul arată nu doar incorect, ci este ceva ridicol.

ADVERTISEMENT

Păcat, pentru că este o fată foarte frumoasă. Și altceva, corsetul trebuie făcut pe comandă, nu trageți de el pentru a vă acoperi găicile pantalonilor”, a comentat Iulia Albu în emisiunea „Poliția modei” de la Antena Stars.

Hair-stylist-ul starurilor: „Nu înțeleg de ce vedetele merg la evenimente cu părul simplu”

„Problema multor artiste de la noi este că nu vor să iasă din zona lor de confort. Le e frică să nu dea greș. E ok, dar mi se pare prea îngrămădită în zona gleznelor. A atras atenția că vrea să fie mai înaltă. Nu înțeleg de ce vedetele merg la toate evenimente cu părul simplu. Corsetul dă eleganță, eu aș fi văzut un coculeț în spate și două șuvițe în față”, a declarat Bassam.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Buta a încercat să facă pe avocatul Cireșicăi după ce Bassam a zis că ar fi văzut niște pantaloni care să îi acopere pantofii. Stilistul i-a zis renumitului frizer că Nicole poate vrea să arate pantofii pentru că a investit niște bani în ei, iar Bassam i-a dat imediat replica: „Dacă avem o lenjerie intimă foarte scumpă, de exemplu, nu trebuie s-o arătăm”.