Life

Denise Rifai, aspru criticată de Iulia Albu. Ce a putut să-i spună criticul vestimentar: „Nu e o pungă? E o geantă?”

Denise Rifai a fost aspru criticată de Iulia Albu. Criticul vestimentar nu a fost deloc mulțumit când a văzut cum s-a îmbrăcat aceasta.
27.11.2022 | 17:08
Denise Rifai aspru criticata de Iulia Albu Ce a putut sai spuna criticul vestimentar Nu e o punga E o geanta
Denise Rifai, aspru criticată de Iulia Albu. Foto Colaj Faanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a fost aspru criticată de Iulia Albu, după ultima sa apariție publică.

Denise Rifai, aspru criticată de Iulia Albu

Denise Rifai a fost ținuta Iuliei Albu după ce aceasta a mers la gala Premiilor TVMania 2022, unde a câștigat un premiu pentru emisiunea sa de la Kanal D.

Dar Iulia Albu nu a fost deloc impresionată de ținuta acesteia, ba chiar a criticat-o pe Denise Rifai și a spus că geanta ei arată ca o pungă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Iulia Albu a spus că Denise Rifai nu știe ce mărime poartă la picior și a purtat o pereche de pantofi mult prea mari pentru ea.

Iulia Albu a precizat că nu ar trebui să mai rămână loc între pantof și talpă, așa cum a arătat că a fost în cazul lui Denise Rifai. Vedeta a dat și o soluție pentru această problemă: să cumpere un branț.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a mai criticat și decizia vedetei de a purta tocuri pe mochetă.

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.

Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a spus Iulia Albu, la „Poliția Modei” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De ce se îmbracă mereu Denise Rifai în negru

Și de această dată, Denise Rifai a ales o ținută neagră, această non-culoare fiind preferata ei. De altfel, prezentatoarea de la 40 de întrebări cu Denise Rifai mereu poartă numai negru la emisiune.

Și nu, nu este vorba despre o coincidență, ci pentru că așa alege Denise Rifai și întreaga echipă, deoarece invitatul trebuie să fie în centrul atenției și nu ea.

ADVERTISEMENT

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări.

Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult”, a spus Denise Rifai la Kanal D.

ADVERTISEMENT