Life

Nicole Cherry, în lacrimi. Ce mare regret are cântăreața: „Mă rog în fiecare seară la ea”

Nicole Cherry a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre bunica ei decedată, exprimând cele mai mare regret pe care îl are față de îngerul care o veghează de undeva de sus.
03.05.2022 | 17:00
Nicole Cherry in lacrimi Ce mare regret are cantareata Ma rog in fiecare seara la ea
Nicole Cherry, în lacrimi la Teo Show. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry este impulsivă și emoțională în același timp, iar atunci când este adusă în discuție bunica ei, cântăreața se topește și nu-și poate ascunde lacrimile.

Nicole Cherry s-a emoționat când și-a amintit de bunica ei

Artista a spus că momentul cel mai dificil din viața ei a fost pierderea bunicii sale, la care se roagă de fiecare dată când simte nevoia de energie și ajutor în alegerile de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a declarat într-un interviu pentru Kanal D că regretă faptul că nu i-a spus mereu bunicii sale că o iubea, pentru că nu îi place să își exprime sentimentele prin cuvinte, ci prin fapte. I-ar fi plăcut ca bunica ei să se fi bucurat de strănepoata Anastasia, pe care cu siguranță ar fi adorat-o.

„Mă rog în fiecare seară la ea să mă ajute. Eu sunt rezervată când vine vorba de sentimente. Nu prea spun te iubesc. Dacă spun, o spun fugitiv”, a mărturisit Nicole Cherry cu ochii înlăcrimați.

ADVERTISEMENT

„Mai țip la ai mei”

În cadrul aceluiași interviu difuzat la Teo Show, muziciana a mai spus că este o fire destul de vulcanică, însă se stinge la fel de repede pe cum se aprinde. Unul din lucrurile pe care ar vrea să le corecteze este exact acesta. Îi pare rău de fiecare dată când are o discuție mai aprinsă cu părinții ei.

Acum conștientizează cât de mult poate să doară un ton ridicat, mai ales de când a devenit mamă. Nu i-ar plăcea ca fiica ei să țipe la ea așa cum mai face uneori artista cu părinții ei.

ADVERTISEMENT

„Mai țip la ai mei. Pe moment, nu am foarte multă răbdare. Acum fiind în postura de mamă, îmi dau seama că nu îmi place asta”, a adăugat cântăreața.

Vedeta a vorbit și despre relația cu Florin, partenerul ei de viață. Secretele căsniciei sale stau în respectul reciproc, lipsa dulcegăriilor și atenția pe care fiecare o acordă fizicului. Artista a spus, totodată, că și-ar mai dori un băiețel în viitor.

ADVERTISEMENT

 

 

 

Tags: