Life

Nicole Cherry, pe aceeași scenă cu Robbie Williams! Totul despre Summer in the City

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu mega-starul britanic Robbie Williams, în cadrul festivalului Summer in the City, în București!
19.07.2023 | 16:47
Nicole Cherry pe aceeasi scena cu Robbie Williams Totul despre Summer in the City
Robbie Williams și Nicole Cherry, pe aceeași scenă, la festivalul Summer in the City. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry va avea marea onoare să cânte pe aceeași scenă pe care va urca și Robbie Williams, în a doua jumătate a lunii august, în cadrul festivalului Summer in the City din Capitală!

Nicole Cherry cântă pe aceeași scenă cu Robbie Williams, la București

Un nou festival se anunță cu surle și trâmbițe pentru cei care vor să asculte muzică bună! Superstarul britanic Robbie Williams se întoarce în țara noastră și va concerta pe 19 august, la București.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul artist de renume internațional care va cânta în cadrul acestui festival. Un alt cântăreț la fel de popular, care a mai fost prezent la noi, va urca pe scenă pe 18 august. Este vorba despre vedeta muzicii latino-pop Jason Derulo!

Marele eveniment va avea loc în Piața Constituției în zilele de 18 și 19 august 2023. Robbie Williams va fi prezent pentru a doua oară la București, la prima ediție Summer in the City. Din line-up-ul festivalului fac parte și Calum Scott și Abby Roberts, printre alții.

ADVERTISEMENT

Cât de accesibile sunt, însă, prețurile pentru acest nou festival?  Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, iar cei care accesează platforma web pot folosi codul de voucher Friends25 pentru a primi o reducere de 25% pentru 4 abonamente cumpărate.

Cât costă un bilet la zona VIP

Prețul pentru biletele la categoria Acces general (în picioare) este, altfel, 379 de lei în loc de 499 de lei. Apoi, pentru categoria Golden Circle, spectatorii trebuie să scoată din buzunare 689 de lei. Biletele VIP (loc în tribună) costă 1679 lei (în etapa de presale). Potrivit organizatorilor, sunt așteptați în jur de 80.000 de oameni la prima ediție Summer in the City.

ADVERTISEMENT

Festivalul în cadrul căruia va cânta și românca noastră, Nicole Cherry, a fost anunțat de câteva luni, iar unul dintre cei care trebuia să fie prezenți în Piața Constituției s-a retras. Este vorba despre cântărețul Sam Smith, pe val în ultimii ani, care a spus că nu va mai ajunge în țara noastră.

Inițial, festivalul trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie 2023, dar a fost reprogramat pentru luna august.

ADVERTISEMENT