Life

Nicole Cherry, sătulă de cei care o acuză că s-a grăbit să devină mamă: „Important e ceea ce îți dorești tu”

Nicole Cherry a devenit anul acesta mamă pentru prima dată. Mulți s-au grăbit să o acuze că e mult prea tânără pentru a aduce pe lume un copil, iar artista a reacționat.
10.04.2022 | 17:57
Nicole Cherry satula de cei care o acuza ca sa grabit sa devina mama Important e ceea ce iti doresti tu
Nicole Cherry le-a dat replica celor care o critică. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a adus-o anul acesta pe lume pe Anastasia. Chiar dacă are doar 23 de ani, cântăreața a simțit că este pregătită pentru a-și asuma rolul de mamă. Cu toate acestea, au existat persoane care au acuzat-o că s-a grăbit să facă acest pas.

Nicole Cherry le răspunde celor care spun că s-a grăbit să devină mamă. Ce mesaj a transmis artista

La doar 23 ani, Nicole Cherry este deja o femeie împlinită. Are o carieră de succes, iar publicul așteaptă cu nerăbdare fiecare lansare a unei piese noi. Anul acesta vedeta și-a mai îndeplinit un vis. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și în curând va avea loc botezul micuței Anastasia.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry și partenerul său de viață au început pregătirile pentru marele eveniment. Fericirea cântăreței este uneori umbrită de gurile rele care o acuză că s-a grăbit să devină mamă. Pentru acești oameni, artista a transmis un mesaj.

„Consider că atâta timp cât tu ești pregătit și simți că vrei să îți întemeiezi o familie și ai lângă tine o persoană cu care poți face asta, nu mi se pare că e prea devreme sau prea târziu.

ADVERTISEMENT

Niciuna dintre ele nu se potrivește în nicio situație. Important e ceea ce îți dorești tu și cum ți le așază Dumnezeu. Până la urmă, tu ți le poți dori, dar dacă nu e momentul, clar nu ți le va da”, a declarat Nicole Cherry pentru WoWbiz.ro.

Cum decurg pregătirile pentru botezul Anastasiei

Nicole Cherry a dezvăluit că a pus la punct aproape toate detaliile pentru botezul micuței Anastasia. Recunoaște că a avut ajutor și că nu s-ar fi descurcat de una singură, mai ales că lista cu invitați este destul de lungă.

ADVERTISEMENT

„Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi, e o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei.

Așteptăm momentul cu nerăbdare, ne dorim să o creștinăm, mai ales că am o conexiune foarte puternică cu Dumnezeu și e un eveniment important pentru întreaga familie”, a spus Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT

Fericitul eveniment va avea loc în luna mai, iar nașii sunt prietenii cântăreței încă de când avea 14 ani. Momentul va fi cu atât mai special cu cât, în aceeași zi, Nicole Cherry și iubitul său se vor cununa religios.

„Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei. Iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT