Life

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil, în război cu internauții: „Mergeți la control. Sigur aveți ceva. Poate e un virus nou”

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil le-a răspuns celor care o critică pe Instagram în stilul ei caracteristic. Fosta ispită de la Insula iubirii nu a mai ținut cont de nimic.
29.11.2021 | 14:25
Nicoleta Dragne de la Bravo ai stil in razboi cu internautii Mergeti la control Sigur aveti ceva Poate e un virus nou
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil le-a răspuns dur internauților care o jignesc pe pagina ei de Instagram, promițând că la postările ei nu vor mai exista anumite ieșiri.

Fosta ispită de la Insula iubirii a fost aspru criticată după plecarea Mădălinei Pamfile din emisiune, lumea acuzând-o ca principală responsabilă pentru ieșirea ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ulterior s-a aflat că Pamfile a plecat din motive medicale, fiind depistată cu Covid-19, fanii emisiunii nu dau crezare și susțin în continuare că totul a pornit de la scandalul cu Dragne.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil le trimite pe cele care o critică să meargă la medic

La cele mai recente imagini postate de concurentă pe Instagram, unii dintre internauți au sărit calul. Cel mai tare a deranjat-o pe vedeta Kanal D apelativul de ”prostituată” pe care cineva l-a scris în comentarii.

ADVERTISEMENT

Nicoleta le-a spus celor care pun emoticoane prin care își arată scârba față de ea că au nevoie de un control urgent.

„Astea care îmi lăsați mesaje sau emoticonul acela care vomită… Fetelor, serios vorbesc, cred că trebuie să mergeți la control. Faceți o programare și mergeți la medic, pentru că nu este ok. Sigur aveți ceva.

ADVERTISEMENT

Nu știu, poate e un virus nou, nu am idee. Stările astea de vomă nu sunt sănătoase. Așa că în loc să vă pierdeți vremea să-mi dați mie mesaje, sunați la clinică la un control. Doamne ferește, să nu vă îmbolnăviți și să vă treziți pe ultima sută de metri”, a transmis Nicoleta Dragne pe Instastory.

Concurenta susține că Viviana Sposub nu are ce căuta în muzică

Continuând în stilul ironic, le-a mai spus că ea nu le poate salva, pentru că nu este medic. Nicoleta a explicat apoi și de ce nu a apreciat momentul Vivianei Sposub din gala transmisă pe 27 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Nicoleta i-a spus iubitei lui George Burcea că ar fi bine să se lase de cântat. I-a zis că are voce, însă nu reușește să transmită nimic. Pe ea nu a sensibilizat-o deloc ideea pe care a pus-o în scenă bruneta.

„Nu transmiți, nu mai cânți. Fă altceva. De acum mă pun și eu pe plâns, mă screm”, a completat Nicoleta Dragne bătând apropouri către felul în care a ales să concureze Viviana Sposub.

„Uite așa, când sunt criticată, mă pun pe scremut”, a conchis vedeta.

ADVERTISEMENT